saulyna 2022 parašė:
labas rytas! zinau kad tema ne visai ta, bet pat cia daug laiko praleidau planuodama 🥲 naudoju zibor visa nestuma ir vakar pirma karta per 20 savaiciu nezinau kokiu…
Nieko tokio, nesijaudinkit 😊
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįsaulyna 2022 parašė:
labas rytas! zinau kad tema ne visai ta, bet pat cia daug laiko praleidau planuodama 🥲 naudoju zibor visa nestuma ir vakar pirma karta per 20 savaiciu nezinau kokiu…
Nieko tokio, nesijaudinkit 😊
saulyna 2022 parašė:
Tikrai nieko neatsitiko. Aš pradžioj skystinančius naudojau. Tai baigus naudot, kraują gal po kokių 3 d. priduoti reikėjo... Tai patikėk kraujas dar ir koks skystas buvo, kad greit nekrešėjo ir visa ranka dar kruvina buvo...Tai čia pusę dienos, tikrai įtakos nedaro..
Nepazysti parašė:
Kelinta čia ciklo diena? Nes Pgr labai žemas ir ovuliacija dar nevyksta tikrai,pas mane buvo pgr 3 ir ji neyvyko
As jau po gydytojo vizito, ovuliacija ivykus. Treciadieni isodinimas 27 diena 3AB. Besins prg ryte dvi ir vakare dvi paskyre, keliam naturaliam cikle. Kazkaip cia labai greitai
Snaige5 parašė:
As jau po gydytojo vizito, ovuliacija ivykus. Treciadieni isodinimas 27 diena 3AB. Besins prg ryte dvi ir vakare dvi paskyre, keliam naturaliam cikle. Kazkaip cia l…
Jėga! Sėkmės 🥰
Snaige5 parašė:
As jau po gydytojo vizito, ovuliacija ivykus. Treciadieni isodinimas 27 diena 3AB. Besins prg ryte dvi ir vakare dvi paskyre, keliam naturaliam cikle. Kazkaip cia l…
Lauksim hcg kartu☺️ mano panasi situacija, tik, kad pas mane 3bc
Possi parašė:
Man irgi ikeltas 3BC. Pirmadieni viskas bus aisku
Uoga. parašė:
Man irgi ikeltas 3BC. Pirmadieni viskas bus aisku![]()
Ar yra kokių simptomų? 😊
Svara parašė:
Manau, kad tikrai galima tikėtis, daug žadantys skaičiukai, linkiu kuo greičiau išvysti ll 🤗
Dar testai neigiami, bet ankstoka.. Šiandien 7dpo. Turiu daug vilčių🤞🏻
Possi parašė:
Kada kels? Ar jau ikele?
Snaigėx parašė:
Merginos! Aš šoke!!!! Gyvenime nesu mačius tokių skaičių.Dažniausiai būdavo 10-11 vartojant papildomai prg. Praeitą mėn. buvo 7dpo 47... O dabar 6dpo ir to…
Pasaka! Sveikinu
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai