Snaige5 parašė:
![]()
Pasaka! Sveikinu![]()
Dar nėra su kuo sveikinti. Na nebent, nes įvyko natūrali, pilnavertė Ov🥰😂
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSnaige5 parašė:
![]()
Pasaka! Sveikinu![]()
Dar nėra su kuo sveikinti. Na nebent, nes įvyko natūrali, pilnavertė Ov🥰😂
Snaige5 parašė:
Kada kels? Ar jau ikele?![]()
Rytoj 😊irgi natūraliame.
Snaige5 parašė:
![]()
Pasaka! Sveikinu![]()
Blogai paziurejau 😂 galvojau "tokiu skaiciu nesu maciusi" apie hcg 😂
Sveikos, man planuojamas FET natūraliame cikle. Gydytojas minėjo užsiregistruoti pas jį prieš ovuliaciją, tačiau vis galvoju, o kas, jeigu tą mėnesį ovuliacija nevyks? Ar tą ciklą kai pasirodysiu pas gydytoją (po mm prieš ovuliaciją), nėra per vėlu paskirti kokius stimuliuojančius vaistus? Ar teks laukti kito ciklo? Gal kuriai buvo panaši situacija?
Tugile7 parašė:
Sveikos, man planuojamas FET natūraliame cikle. Gydytojas minėjo užsiregistruoti pas jį prieš ovuliaciją, tačiau vis galvoju, o kas, jeigu tą mėnesį ovuliacija nevy…
Man irgi taip pat sake pries ovuliacija 11 CD sekem ovuliacija LH ir echo ziurejom. Pagavom kada ivyko ir pagal tai suplanavom kada bus ikelimas. Manau visada planuoti geriau naturaliam cikle negu su vaistais.
Snaige5 parašė:
As jau po gydytojo vizito, ovuliacija ivykus. Treciadieni isodinimas 27 diena 3AB. Besins prg ryte dvi ir vakare dvi paskyre, keliam naturaliam cikle. Kazkaip cia l…
Geros žinios 🤗
Kelinta cd bus kai kels?
Possi parašė:
Ar yra kokių simptomų? 😊
Nepasakyciau
Jeigu ir yra, tai viska nurasau prg
Tie pilvo maudimai ir papilnejus krutine, manau bus nuo progesterono. Tad stengiuos neprisigalvot tu simptomu, nes realiai tokiam laike ju nelabai ir buti gali
Tugile7 parašė:
Sveikos, man planuojamas FET natūraliame cikle. Gydytojas minėjo užsiregistruoti pas jį prieš ovuliaciją, tačiau vis galvoju, o kas, jeigu tą mėnesį ovuliacija nevy…
</blockquote
Dariau naturaliam ka tik, is vaistu tik ovitrellis, progesteronas![]()
EEmama parašė:
Geros žinios 🤗
Kelinta cd bus kai kels?
17 CD ciklas visada labai regularus 28 dienos. Nors paskaiciuota ovuliacija turejo but tik pirmadieni.
Uoga. parašė:
Nebus jokiu stimuliuojanciu vaistu, jeigu ka gausit tai tik ovitrelli![]()
Dariau naturaliam ka tik, is vaistu tik ovitrellis, progesteronas![]()
Bet jeigu apžiūros metu nematys dominuojančio folikulo, gali skirti stimuliuojančius vaistus? Jei aš gerai suprantu
Tik, ar tam nebus per vėlu. Juk stimuliuojantys dažniausiai pirmomis c.d. skiriami..
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai