ragana87 parašė:
Ačiū iž atsakymą ❤️
Dar klausimas kiek maždaug dienų dar trunka stimuliacija po Gonalio?
Man su Gonal F truko 12 dienu stimuliacija. Planas buvo 10d, bet foliai nebuvo pakankamo dydzio, tad dar papildomai 2d leidausi
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįragana87 parašė:
Ačiū iž atsakymą ❤️
Man su Gonal F truko 12 dienu stimuliacija. Planas buvo 10d, bet foliai nebuvo pakankamo dydzio, tad dar papildomai 2d leidausi
Ausmieja parašė:
Žinot, moterys, niekur juodu ant balto (įstatyme ir t.t.) nerandu parašyta, kad turi būti praėję 2 metai po LP arba metai po persileidimo, kad kompensuotų IVF. Gal …
Man, po LP pas G irgi reikejo laukti 2m. Tik, gerai, kad buvo belike 2men
ragana87 parašė:
Ačiū iž atsakymą ❤️
Gonalis pagrinde ir stimuliuoja kiaušides. Dažniausiai stimuliacija užtrunka 10-14 dienų. Kai foliai paauga iki mažd. 14 mm prijungia kitus vaistus, kad ovuliacija neįvyktų. Kai foliai pasiekia 18-22 mm, nutraukiamas Gonalis, paskiria tikslų laiką dar kitai Ovitrele injekcijai ir po 36 h punkcija. Tai gaunasi prieš punkciją diena be vaistų.
ragana87 parašė:
Ačiū iž atsakymą ❤️
priklausys kaip auga foliai gali skirtis kiekvienai +- kelios dienos
ragana87 parašė:
Labas merginos, gyd paskyrė Gonal, bet nenurodė, arba aš iš streso negirdėjau kelintą val geriausia jį leistis? Kokios jūsų patirtys? ❤️
Susisiekit su gydytoju. Svarbu, tikslus laikas. Pagal ji, derina punkcijos laika.
SunMoon parašė:
Man, po LP pas G irgi reikejo laukti 2m. Tik, gerai, kad buvo belike 2men![]()
Tai ir man liepė, bet pasidarė įdomu, kur taip parašyta 😄 nerandu niekur 🤷♀️
ragana87 parašė:
Labas merginos, gyd paskyrė Gonal, bet nenurodė, arba aš iš streso negirdėjau kelintą val geriausia jį leistis? Kokios jūsų patirtys? ❤️
Bent jau man gydytojas sakydavo vaare leistis kada patogiau. Aš leisdavausi 22 val., bet svarbu visada tuo pačiu metu
SunMoon parašė:
Susisiekit su gydytoju. Svarbu, tikslus laikas. Pagal ji, derina punkcijos laika.
Iš mano patirties pukcija derinama su Ovitrelle vaistų susileidimu, nes prie to derina kada bus atliekama procedūra. O Gonal liepdavo vakare pačiai pasirinkt kada patogiau.
Raktelis5 parašė:
Iš mano patirties pukcija derinama su Ovitrelle vaistų susileidimu, nes prie to derina kada bus atliekama procedūra. O Gonal liepdavo vakare pačiai pasirinkt kada p…
Na taip- FSH laikas+ovitreles laikas=punkcijos laikas. Juk nuo Fsh tikslaus laiko, skaiciuoja tolimesnius veiksmus
Ausmieja parašė:
Tai ir man liepė, bet pasidarė įdomu, kur taip parašyta 😄 nerandu niekur 🤷♀️
Raso
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai