Anisa parašė:
Sveikos, antras FET pavyko - hcg 225. Skyresi jausmas nuo praeito menesio (kai fet nepavyko) - kelias dienas po ikelimo maude pilva, paskui nustojo ir daugiau jokiu…
💛
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįAnisa parašė:
Sveikos, antras FET pavyko - hcg 225. Skyresi jausmas nuo praeito menesio (kai fet nepavyko) - kelias dienas po ikelimo maude pilva, paskui nustojo ir daugiau jokiu…
💛
Anisa parašė:
Sveikinimai ❤️❤️❤️
auryte777 parašė:
Dar galvosiu ką daryti, labai nenoriu gaišti laiko vien laukiant vizitų.
Vienas dalykas, kuris mane neramina yra tai, kad einant pas kitą gydytoją nežinau …
Labas, nenurasykit savo prastos kokybes blastuku. Man kelta 3cc ir 2cc vienam vamzdelyje ir jau skaiciuojam 12 savaiciu ! Pasiseke pas V, ji daug domisi naujovemis, tai ir sekmingame cikle isbandem jos konferenciju metu girdetus dalykus.
Sveikos, niekaip neapleidzia jausmas, kad per 13 dienu stimuliuojant didele doze pergoveriu, man "sugadino" kiausialastes
google sako, kaip tai yra imanoma. is 10 ispunktuotu - 6 puikios, o embrionas tik vienas.
Stimuliacijos metu vemiau belenkaip, saltkretis kas pusvalandi. Pagal gydytoja - organizmas per jautriai reaguoja. Kazkas man atrodo, ne tas....
Pilkoji kurapka parašė:
Sveikos, niekaip neapleidzia jausmas, kad per 13 dienu stimuliuojant didele doze pergoveriu, man "sugadino" kiausialastes![]()
O kokios dozes buvo?
Anisa parašė:
Sveikinimai!🥹 pas kurį gydytoją lankėtės? Ar buvo 'kitoks' protokolas, negu prieš tai?
Tikroji3 parašė:
O kokios dozes buvo?
Kas ryta po 300
Pabandom parašė:
Sveikinimai!🥹 pas kurį gydytoją lankėtės? Ar buvo 'kitoks' protokolas, negu prieš tai?
Pas Žėbą. Tik daugiau progesterono
fet naturaliame cikle, tai jokių kitų vaistų nereikejo.
Julyyy parašė:
Labas, nenurasykit savo prastos kokybes blastuku. Man kelta 3cc ir 2cc vienam vamzdelyje ir jau skaiciuojam 12 savaiciu ! Pasiseke pas V, ji daug domisi naujovemis,…
Gal galėtumėte pasidalinti tuos dalykus, kuriuos išvandėte. Ačiū
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai