galadriel parašė:
Organizmas nepajėgus suvirškinti seilių, jos pasišalina gleivių pavidalu iš organizmo. Jei spalva normali viskas tvarkoje tada. Tiesiog stebėkite.
ačiū
galadriel parašė:
Organizmas nepajėgus suvirškinti seilių, jos pasišalina gleivių pavidalu iš organizmo. Jei spalva normali viskas tvarkoje tada. Tiesiog stebėkite.
ačiū
Sveikos, mamytes. Gal kas susidurete su kraujagysliu spazmais, kai po maitinimo spazmuoja speneli, tai pabaltuoja, tai vel paraudonuoja? Kuri laika toks nemalonus skausmas viename spenelyje, tik vakar netycia internete uzmaciau, kad tai kraujagysliu spazmai gali buti. Beje, maitinu su antspeniais. Gal kas patirties su cia problema turi?
Lyna parašė:
Sveikos, mamytes. Gal kas susidurete su kraujagysliu spazmais, kai po maitinimo spazmuoja speneli, tai pabaltuuoja, tai vel paraudonuoja? Kuri laika toks nemalonus …
Reino (Raynaud) sindromas. Gali būti ir dėl pažeistų spenelių, neteisingo apžiojimo. Ištraukus po maitinimo reikia stengtis, kad nepapultų į orą (neatšaltų), kad iškart vėl spenelis šiltai būtų.
Karvyte parašė:
Sveikos;) krūtine dilgčiojimą ar kaip tai pavadint nežinau;) net pykina, kas čia tokio?;)
Kuriuo metu dilgčioja? Gali būti pienligė jei tarp žindymų.
ievi parašė:
Įtariant maisto alergiją, rekomenduoja nuimti produktą 10-14d, bėrimai turi nunykti, tada vėl užvalgyti, vėl išberia. Tada užskaitoma maisto alergija. Bet dar pakar…
Dažniausiai pp netoleravimas išlenda jei kūdikis pirmomis dienomis gavo mišinuko. Taip kad...
Karvyte parašė:
Po maitinimo prasidėjo, tokį dilgčiojimą esu jautus kai lauke -25 būdavo žiema, o dabar tikrai krūtines nenušalsi nes namie prie pečiaus esu;)
Gal didelė kaita šilumos? Sakyčiau panašu būtų į reino sindromą.
Patarkit ka daryti, pasimeciau visai. Pagal vitkausko knyga nusistaciau kad man krutu pabrinkimas. Didele skausminga kieta krutine net paciai temp pakilo siek tiek. Nusitraukiau pientraukiu apie 10ml krekenu pasirodo dar ne pieno tokios rudos. Tada daviau mazyliui zysti kruti kad istustintu dar kokia 30min ir sugirdziau ka istraukiau svirkstu.
Vitkauskas raso visada pirma duoti pabrinkusia kruti, bet o kaip tada 1 kruties vienam maitinimui taisykle? Ar duoti abejas krutis?
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai