Gabrielaaa parašė:
Sveikos! Ar Santaru klinikos daro tokia kaip atviru duru diena apsizvalgyti po gimdymo palatas ir pan.? Vakar buvau VGN - labai patiko, noreciau ir Santarose apsila…
Čia jūs rimtai ....
Santariškių g. 2, Vilnius, VilniusGabrielaaa parašė:
Sveikos! Ar Santaru klinikos daro tokia kaip atviru duru diena apsizvalgyti po gimdymo palatas ir pan.? Vakar buvau VGN - labai patiko, noreciau ir Santarose apsila…
Čia jūs rimtai ....
Gal kuri gali pakomentuoti, kaip yra su privažiavimu? Su vyru šiandien pravažiavimo, bet nesusigaudem iki kur galima atvažiuot su mašina,nes matėm šlagbaumą. Ar mašina tokiu atveju stato vyrukai kitoj gatvės pusėj aikštelėj ar yra vietų šalia akušerinio? Ačiū labai už info, jei kas pasidalins. 🌷🌷🌷
Veronika99 parašė:
Čia jūs rimtai ....
O kas galetu buti nerimtai?
Gabrielaaa parašė:
Prieš Covid darydavo, dabar berods nebe, nors sakė vedėja kad ruošiasi vėl daryt ir paskaitas ir gal gyvas ekskursijas kažkada (buvo live transliacija Facebook, gal yra išsaugota dar "VUL Santaros klinikos" puslapis vadinasi).
Gyvata parašė:
Gal kuri gali pakomentuoti, kaip yra su privažiavimu? Su vyru šiandien pravažiavimo, bet nesusigaudem iki kur galima atvažiuot su mašina,nes matėm šlagbaumą. Ar maš…
Per šlagbaumą įleidžia pasiimant labai trumpam, o atvažiavus gimdyt automobilį palikt reiktų mokamose aikštelėse arba per gatvę perėjus, arba už akušerinio yra didelė. Su daiktais manau įleistų ir per šlagbaumą, bet tik paleist ir reiktų išvažiuot palikt kitur.
Gyvata parašė:
Gal kuri gali pakomentuoti, kaip yra su privažiavimu? Su vyru šiandien pravažiavimo, bet nesusigaudem iki kur galima atvažiuot su mašina,nes matėm šlagbaumą. Ar maš…
Mes atvažiavom, pasakėm prie šlagbaumo, kad gimdyti ir įleido. Buvo mašina visą laiką kol gimdžiau apie 6 val. Bet moterys sako, kad tik išleist galima ir paskui liepė išvažiuot. Mums nieko nesakė nors mašina prie pat priimamojo buvo. Paskui kai lankydavo statydavo mokamose aikštelėse arba prie Maximos. Pasiimt irgi leido pro šlagbaumą, aikštelė po palatos langais. 😊
Gyvata parašė:
Aš neseniai buvau keletą kartų ligoninėje, tai vyras privažiavo prie akušerinio nuo centro pusės kairiau pastato, nebuvo šlakbaumo, bet statybos vyko. O šeip kiek teko gimdyti, tai visada mokamose, arba prie degakinės nemokamai perstatydavo. Dar berods jeigu yra už naujo pastato kur vaiku konsultacijų klinika, už jos būdavo nemokamai.
Gabrielaaa parašė:
O kas galetu buti nerimtai?
Nu pasityčiojimas. Gimdykit privačiose klinikose, jų Lt bent keletas yra. O ne kaip pp restorana vaikučiokit logoninėse, man tas gražu tas ne.
Dėl parkingo, kai atvažiuoji būdelėje sėdi žmogus už to šlagbaumo. Ir jam sakai, mes norime laikinai pasistatyti, nes pasiimsim kūdikį. Ir įleidžia ten pasistatyti. Mes stovėjom kokią valandą. Ar ilgiau. Kai atvažiuoji gimdyti turbūt irgi taip. Bet mane atvežė iš kito miesto su greitąja. Greitoji stojo prie pat durų berods. Gal ir kitiems laikinai leidžia, nežinau.
O įleist į ligoninę apžiūrėti gimdyklų yra normali praktika. Prieš dvidešimt metų dar ėjau į gimdymo namus į atvirų durų dieną.
Veronika99 parašė:
Nu pasityčiojimas. Gimdykit privačiose klinikose, jų Lt bent keletas yra. O ne kaip pp restorana vaikučiokit logoninėse, man tas gražu tas ne.
Absoliuciai normali praktika! Kad atvaziuojant gimdyti butu saugumo jausmas. Pasidomekite, tokios "ekskursijos" daromos kituose gimdymo namuose. Prie ko cia iskart i privacia?
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai