Astartė parašė:
na, bet kakus mamos valo, plauna arba kartu sėdi, kol pakakakoja.
Apsirengia ir kartu. Retas metinukas apsirengia pats.
Na kaip ir minėjau, aš manau, kad vaikas yra individualus asmuo. Bet kiekvienas... turi savo filosofiją ;)
Astartė parašė:
na, bet kakus mamos valo, plauna arba kartu sėdi, kol pakakakoja.
Apsirengia ir kartu. Retas metinukas apsirengia pats.
Na kaip ir minėjau, aš manau, kad vaikas yra individualus asmuo. Bet kiekvienas... turi savo filosofiją ;)
Gintarė.. parašė:
" Atsigeriam" Jūs taip pat geriat pienuką?![]()
Ir kas blogo tame zodyje? Na juk kruties neiduosi kaip buteliuko i ranka. Ten kur dalyvaujam mes abu kodel turiu sakyti vienaskaita. Jei uzmigtu pats su buteliuku rankoje tai tada ir butu galima kalbeti vienaskaita. Pritariu Astartei.
Gintarė.. parašė:
na, jei pats vaikas užpakalį 2-jų savaičių nusiplauna, Sveikinu. Auginate tikrą individualybę!
Astartė parašė:
na, jei pats vaikas užpakalį 2-jų savaičių nusiplauna, Sveikinu. Auginate tikrą individualybę!
Užpakalį aš valau, jis su manim kartu nevalo, aš rengiu, nes jis man dar padėt ar pats to padaryt negali;)
Gintarė.. parašė:
Užpakalį aš valau, jis su manim kartu nevalo, aš rengiu, nes jis man dar padėt ar pats to padaryt negali;)
bet jis tame veiksme, matyt, visai nedalyvauja
paliekate kur nors manieže ir einate valyti užpakalio.
Nepamirškite, kad lietuvių kalba yra labai turtinga. Ir kabinėjatės čia iš dyko buvimo.
Astartė parašė:
bet jis tame veiksme, matyt, visai nedalyvaujapaliekate kur nors manieže ir einate valyti užpakalio.
Tušias reikalas su tamsta diskutuot, negaudot esmės visai!
;)
Gintarė.. parašė:
Tušias reikalas su tamsta diskutuot, negaudot esmės visai!;)
Tuščia su Jumis, nes lietuvių kalbos nesimokėte. Yra tokios sąvokos kaip alegorija ir metaforos. Pasižiūrėkite google ką reiškia ir baikit šią kvailą diskusiją. Nes priskabinote prie veiksmo, kurio neįmanoma fiziškai atlikti vienam asmeniui. Kaip, beje, ir užpakaliui 2-jų svaičių kūdikiui nuplauti, reikia 2-jų asmenų.
netycia uzklydau, paskaiciau -na ir diskusija!!!
deja, lygioje vietoje. kol pati dar nebuvau mama, ir as kabinedavaus, kodel sako daugiskaita, bet dabar pati save pagaunu taip kalbant. ir nieko blogo tame nematau, nes auginant vaikeli, viska, ka jis daro prsiimi labai asmeniskai ir bent dabar, as jauciuos lyg mes vis dar butume du viename. taip, vaikas individualybe, bet patikekit, jei jau mamos susilieja su vaikiuku, tai jis tuo labiau dar nesupranta, kad jis yra atskira asmenybe nuo mamos.
nematau ko cia kabinetis. kazkur skaiciau gerus zodzius, kad taip, mes augame, kakojame, valgome kartu, nes gimus vaikui, gimsti ir nauja tu, kaip mama
eglebd parašė:
netycia uzklydau, paskaiciau -na ir diskusija!!!deja, lygioje vietoje. kol pati dar nebuvau mama, ir as kabinedavaus, kodel sako daugiskaita, bet dabar pati sav…
as irgi sakau pasikakinom, pavalgem, pampi pasikeitem, nes juk abi tai darome
be musu patys dar tai juk nepasidarytu
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai