dzesta parašė:
manau tikrai viskas bus gerai mes tik teveliai pergyvenam labai bet viskas buna ok;)
nu taip
jus ziuriu ne lietuvoje? senai isvyke?
dzesta parašė:
manau tikrai viskas bus gerai mes tik teveliai pergyvenam labai bet viskas buna ok;)
nu taip
neringa1985 parašė:
nu taip![]()
na taip esam anglijoje as su vaikuciais birzeli bus 3 metai tevelis musu ilgiau siektiek
dzesta parašė:
na taip esam anglijoje as su vaikuciais birzeli bus 3 metai tevelis musu ilgiau siektiek![]()
tai faina labai
rolanda parašė:
labas rytas, norejau paklaust o jusu eina i paruosiamaja grupe kas nors ? ne darzelyje ta prasme o jau mokykloje i priesmokykline grupe ??? gal pasidalinsit ka jie ten veikia ir ko mokina ??? mes eisim nuo rugsejo ,dave saraseli bet nei kazkokiu pratybu nera nei rimtu priemoniu ,tik teptukai,piestukai piesimo sasvinys ir t.t.
Aš manau, kad viskas vyks žaidimų forma, taip mokinsis skaičiuot, raidukes pažint, o gal į mokslo metų pabaigą ir mokinsis jas jau parašyt.
Vėžiukė parašė:
Aš manau, kad viskas vyks žaidimų forma, taip mokinsis skaičiuot, raidukes pažint, o gal į mokslo metų pabaigą ir mokinsis jas jau parašyt.
Tai kad jis jas pazysta ir parasyt moka tiek raides tiek skiciukus,skaiciuojam iki 30 ir toliau jau tik niekaip neismokstam skaityti...
agnemija parašė:
labas mamytesnoreciau jungtis i jusu bureli
mano dukryte gimus 2006 metais liepos 4 diena,dabar laukiam seimos pagausejimo
labai idomu butu pabendrauti su mamytem kurios turi tokio pat amziaus vaikiukus
![]()
labukas
sveika prisijungusi
turim ir tokio amziaus ir visokio amziaus lelyciu
gretjojor parašė:
labukas![]()
sveika prisijungusi![]()
turim ir tokio amziaus ir visokio amziaus lelyciu![]()
na taip maciau kad yraivairaus amziaus
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai