Emilija parašė:
o as visai noreciau dingti kur norstegu vyras uz mane gimdo, uztenka cia man kankintis
![]()
xa xa geri norai
Emilija parašė:
o as visai noreciau dingti kur norstegu vyras uz mane gimdo, uztenka cia man kankintis
![]()
xa xa geri norai
Ruta27 parašė:
xa xa geri norai![]()
![]()
![]()
![]()
nesiskundziu su norais
o jei jie dar butu igyvendinami tai is vis butu super
Emilija parašė:
nesiskundziu su noraiso jei jie dar butu igyvendinami tai is vis butu super
![]()
nu jooo, as ir buciau nieko pries, pries tokius norus
svajot galima, geriau gyvent
Ruta27 parašė:
nu jooo, as ir buciau nieko pries, pries tokius norus![]()
![]()
![]()
svajot galima, geriau gyvent![]()
![]()
![]()
ai greiciau prasidetu, greiciau baigtusi, nes jau tas laukimas baigia mano kantrybe
atkentet ir bus viskas, nes kaip vakar buvo tie saremiai tai aisq nelabai man jie patiko, ir kaip pagalvojau kad bus dar linksmiau tai is vis sakes bus
o db kaip nuo skausmo pailsejau vel galiu gimdyti
bet kaip tie skausmai kartosis ir isvargins, tai nzn kaip bus, va to labiausia ir bijau, kad skausmas isvargins ir nebegalesiu daugiau.. ir bijau apsiverksiu ir viskas
nes vakar tai jau vienu momentu net verkiau
Emilija parašė:
ai greiciau prasidetu, greiciau baigtusi, nes jau tas laukimas baigia mano kantrybeatkentet ir bus viskas, nes kaip vakar buvo tie saremiai tai aisq nelabai man jie patiko, ir kaip pagalvojau kad bus dar linksmiau tai is vis sakes bus
o db kaip nuo skausmo pailsejau vel galiu gimdyti
bet kaip tie skausmai kartosis ir isvargins, tai nzn kaip bus, va to labiausia ir bijau, kad skausmas isvargins ir nebegalesiu daugiau.. ir bijau apsiverksiu ir viskas
nes vakar tai jau vienu momentu net verkiau
![]()
as tikiu, nes savo akim prisiziurejau i drauge, tai verke, ko nedare... gaila buvo... bet atkentejo, va ir jau virs 2 sav dukrytei
as jau ir laukiu labai, tas galvojimas kaip kas bus dar labiau nervoja... vis vien teks visom iskest si skausmeli, bet viskas juk praeinama..
tad tu dziaukis, greiciau atkentesi greiciau viskas ir praeis, tau jau liko taip mazai... sokinet is laimes gali, nors ka cia db pasokinesi
nebent ant kamuolio, kad viska pagreitint, as va eiisu pasimankstint ant kamuoliuko biski pasisukinet
Ruta27 parašė:
as tikiu, nes savo akim prisiziurejau i drauge, tai verke, ko nedare... gaila buvo... bet atkentejo, va ir jau virs 2 sav dukryteias jau ir laukiu labai, tas galvojimas kaip kas bus dar labiau nervoja... vis vien teks visom iskest si skausmeli, bet viskas juk praeinama..
tad tu dziaukis, greiciau atkentesi greiciau viskas ir praeis, tau jau liko taip mazai... sokinet is laimes gali, nors ka cia db pasokinesinebent ant kamuolio, kad viska pagreitint, as va eiisu pasimankstint ant kamuoliuko biski pasisukinet
![]()
nu joa atkentetum ir butu viskas, o db tas laukimas... nervina net
Emilija parašė:
nu joa atkentetum ir butu viskas, o db tas laukimas... nervina net![]()
tai vat, nervoja jau rimtai, greiciau tos dienos eitu, tau fainai jau mazai liko... as kai pagalvoju man dar visas vasaris ... nervai jau ima nagaliu
ir dar vienai tai zinai kaip? kad nors kas salia butu, o db viena gali su sienom kalbetis, ypac vakarais sunku jau labai ir dar vienai
kai pasiziuriu i drauges visos su porom fainai kaip, o as cia viena su pilvu...
niekada gyvenime nebuvo taip baisu... nekenciu vienatves
tai labai laukiu kad kuo greiciau ateitu i mano gyvenima maziukas, nebebusiu viena, busim kartu
Ruta27 parašė:
tai vat, nervoja jau rimtai, greiciau tos dienos eitu, tau fainai jau mazai liko... as kai pagalvoju man dar visas vasaris ... nervai jau ima nagaliuir dar vienai tai zinai kaip? kad nors kas salia butu, o db viena gali su sienom kalbetis, ypac vakarais sunku jau labai ir dar vienai
![]()
kai pasiziuriu i drauges visos su porom fainai kaip, o as cia viena su pilvu...
niekada gyvenime nebuvo taip baisu... nekenciu vienatvestai labai laukiu kad kuo greiciau ateitu i mano gyvenima maziukas, nebebusiu viena, busim kartu
![]()
isivaizduoju kaip tau sunku
as tai jauciu isproteciau jei man tektu vienai buti.. labai stipri esi
nes jei nebutu vyro mano salia, tai sakes butu man, nezinau ka daryciau be jo, nors jauciu su savo zyzimais tai jau jam ikyrejau iki gyvo kaulo, bet dar kencia mane
Emilija parašė:
isivaizduoju kaip tau sunkuas tai jauciu isproteciau jei man tektu vienai buti.. labai stipri esi
nes jei nebutu vyro mano salia, tai sakes butu man, nezinau ka daryciau be jo, nors jauciu su savo zyzimais tai jau jam ikyrejau iki gyvo kaulo, bet dar kencia mane
![]()
as ir niekada neisivaizdavau, nes niekada nebuvau viena... kazkaip visada su savuoju, tai su draugais, o db viena kaip pirstas
kartais su draugais pasedi, nu bet ne tas ir tai visi kituose miestuose gyvena... tai vejai, o zinai vakarai tai taip liudna, o dar skauda viskas, tai imk ir nusisauk zinok
as ir nebuciau pagalvojus kad tiek pakelsiu, nzn net pati kaip dar laikausi
nes gyvenimas mano buvo superinis anksciau, nieko netruko, o db viskas apsiverte, tai nzn kaip as dar tveriuos... mano maziukas man stiprybes vis suteikia
Ruta27 parašė:
as ir niekada neisivaizdavau, nes niekada nebuvau viena... kazkaip visada su savuoju, tai su draugais, o db viena kaip pirstaskartais su draugais pasedi, nu bet ne tas ir tai visi kituose miestuose gyvena... tai vejai, o zinai vakarai tai taip liudna, o dar skauda viskas, tai imk ir nusisauk zinok
![]()
as ir nebuciau pagalvojus kad tiek pakelsiu, nzn net pati kaip dar laikausines gyvenimas mano buvo superinis anksciau, nieko netruko, o db viskas apsiverte, tai nzn kaip as dar tveriuos... mano maziukas man stiprybes vis suteikia
![]()
![]()
![]()
![]()
nu svarbiausia, kad turesi maziuka ir jums bus zymiai geriau nei su tokiu vyru kuris sugeba palikti, nescia moteri
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai