Arminomama parašė:
As sunelio pati nepagimdziau,dare operacija... Labai sunku,kad pieno dar neatsiranda...![]()
Tik nesinervuok, tikiu viskas bus gerai, atsiras pienukas
Arminomama parašė:
As sunelio pati nepagimdziau,dare operacija... Labai sunku,kad pieno dar neatsiranda...![]()
Tik nesinervuok, tikiu viskas bus gerai, atsiras pienukas
Džene parašė:
Sveikutes, net nebeisivaizduoju kaip jus cia gyvenat praejus 5ioms dienomsPirmadieni atsigulem i ligonine ir antradieni man atliko CP, mums buvo 38sav, taigi musu Mergyte pasauli isvydo gruodzio 11d. Sverem 2725g ir 50cm ugio
Stai musu angelelis
![]()
![]()
![]()
![]()
Sveikinu!
Labai grazi mergyte
violiux parašė:
As siandiena buvau vaiko tonusus matuoti, viskas gerai.Bet man nuo ryto jau pilva maudzia ir nebuvo dar praejo, nebesuprantu argi taip gali buti??? paskaiciaus foruma tai ne mane viena kankina tas pilvo maudimas...
man dazniausei naktim uzeina pilvo maudimas, arba kai daugiau pavaikstau.
Arminomama parašė:
Nusiramink, pienelis man atsirado tik trecia d po gimdymo.Tiesiog glausk savo mazyli prie krutines ir greitai viskas susitvarkys;-)
Džene parašė:
Sveikutes, net nebeisivaizduoju kaip jus cia gyvenat praejus 5ioms dienomsPirmadieni atsigulem i ligonine ir antradieni man atliko CP, mums buvo 38sav, taigi musu Mergyte pasauli isvydo gruodzio 11d. Sverem 2725g ir 50cm ugio
Stai musu angelelis
![]()
![]()
![]()
![]()
sveikinimai Dzene pagimdzius dukryte
Zita-Agnyte parašė:
o kodel dare CP?
Del placentos pirmeigos, pradejau kraujuoti...
Aciu visoms uz sveikinimus
Džene parašė:
Stai musu angelelis
![]()
![]()
![]()
![]()
Oi kokios tos gruodinukes paneles grazios ,kaip lelytes visos
Sveikinu ir linkiu augti ,stipreti ir stipreti
Aciu labai
laurytekatyte parašė:
Oi kokios tos gruodinukes paneles grazios ,kaip lelytes visosSveikinu ir linkiu augti ,stipreti ir stipreti
![]()
aciu labai
Eckaja parašė:
man dazniausei naktim uzeina pilvo maudimas, arba kai daugiau pavaikstau.
man irgi tik naktimis skaudedavo, siandiena pirma karta skauda visa diena. Gal jau ateis ta diena pagaliau!
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai