Labas rytas
Uzhbegau pasipasakoti, kas wakar mums nutiko su mazhiuku
Wakar mano sese (ji LT) paskambino ginekologui sawo, tas pasake, kad nieko gero nezhada, arba nesiwystantis arba gresiantis, sake, kad neshtumo metu turi buti shwaru. Paskui ji man perskambino pasake shia zhiauria zhinia :verysad: Kai MB grizho ish darbo, ish karto nulekem i ligonine kur buwo netoli musu, bet ten mums pasake, kad reikia i kita wazhiuoti ligonine. Nuwazhiawome i Queen ligonine, ten pasake atlikti man shlapima tyrima, paskui laukem 3 h 11 min priimamajame skyriuje, pradejau kraujuoti lb stipriai, ishsigandem, bet wis tiek laukem... Sakem, kad skubiai mus priimtu, bet kur gi.. Jei nesi shios shalies pilietis, lauksi iki ryto kol wisus anglus su mazhom zhaizdomis ishtikrins.. Patikekit, kiek man tai kainawo nerwu.. Ir ne tik man bet ir manajam... Abudu jau buwome prarade wilti, kad mazhylis dar su mumis.. Tai wa pralauke tiek, mus pagaliau ishkwiechia, tada nueiname i kabineta, ir atlieka NT, jis ryshkiai teigiamas, jokiu abejoniu nebelieka, kad esu
, tada paaishkiname su MB kiek mokame anglishkai, tai mus nusiunchia i wirshu, ten dar pora minuchiu pralaikem, tada pakwiete i kabineta. Wiska papasakojau wel, tada man pasake, kad nusirengchiau ir nusiprauschiau TEN, taip ir padariau. O bijojau lb lb ir tik ant kiekwieno kampo melsdawau Diewulio, kad wiskas butu mazhiui gerai. Nu tai wa padaro man waginaline echo, pasako, kad lb daug kraujo yra gimdoje, ish karto rado mazha stebukleli apsigywenanti mamytes pilwuke, parode ji zhinoma mums. Pasake, kad jam yra 5 saw 5 d
Sako, kad auga gerai, wiskas puiku, bet shirdutes dar nemate, bet nuramino mus, pasake, kad dar per anksti ir pasake ateiti uzh 10 dienu wel echo daryti. O del kraujo pasake, kad tai normalu, nes daug yra moteru, kurios neshtumo metu serga "mmm", bet niekada negalechiau patiketi, jog pateksiu i ta procenta moteru
Bet sake, kad gresiantis persileidimas, bet atsake, kai paklausiau ar reiketu man gulanchio rezhimo ar dar ka nors daryti ar wartoti, bet pasake, kad nieko nereikia, jei jis bus, tai niekuo padeti nebegales
Bet pati esu nusprendus, kad wisas dienas iki LT kuo daugiau gulesiu ir saugosiu musu mazhyti
Tai wat mums beweik wiskas puiku, jei tik negresiantis butu, nes sako, kad toms kurios serga ""mmm" moterims chia yra normalu, kad net iki paskutinio men ishneshioja ir kraujuoja ir gimsta sweiki mazhyliai
Laikykite uzh mus kumshchiukus, kad mamyte daugiau nebesirgtu "mmm" ir kad wiskas butu mums kuo puikiausiai