asta.bagdoniene85 parašė:
Sveikos :).jungiuosi ir as i Jusu bury![]()
sveika prisijungusi, Asta
sveika prisijungusi, Asta
linestra parašė:
oi labai paprastai kepu susitarkuoju bulves ir cukinija, jei nori labai minksto tai puse ant puses bulves su cukinijom. kiausinis vienas , pora saukstu miltu prieskoniu pagal skoni ir jei valgai spirgucius tai pasikepink su svogunais ir susimaisai ir idedi i mase. viska ismaisai ir pili i skarda istepta aliejumi. as dariausi nedideli kugeli tai kepiau apie valanda laiko. mmm gavosi nuo cukinijos toks minkstas ir skanus. tik si kart nedejau spirguciu, nes manes netraukia, tai svoguna kartu su bulvem ir cukinija susitarkavayu![]()
aciu uz receptuka, tikrai paprastas
reikes vyro prasyti, kad nupirktu nedidele cukinija ir keptis, nes skamba tikrai skaniai
sveika prisijungusi ir lengvo nesiojimo
kaip savijauta?
zuzzu parašė:
aciu uz receptuka, tikrai paprastasreikes vyro prasyti, kad nupirktu nedidele cukinija ir keptis, nes skamba tikrai skaniai
![]()
na man kiek geriau
as cukinijas pati uzsiauginu :D:D:D:D
ir tokios dideles siemet, o ir sveikatos neture4jau saziningai raveti
linestra parašė:
na man kiek geriauas cukinijas pati uzsiauginu :D:D:D:D
ir tokios dideles siemet, o ir sveikatos neture4jau saziningai raveti
![]()
savos darzoves nerealiai gerai
kai griztam pas tevu, tai ir mes parsivezam savo darzo gerybiu, tik pliusas, kad priziureti nebereikia
o cukinijoms per daug prieziuros ir nereikia, svarbu tik palaistyt, jos puikiai auga ir per daug neravint
kviste parašė:
Valiooooo as radau iseiti kaip geriau jaustis ir nugaleti priepolius miego ir nuovargio tai vat mano receptas ,- 40 min. pietu miegucio nes be to miego darbe negaliu dirbti popietu ! ir man padeda neskaitant ,kad pusrituku metu nuo dantu sepetuko pykina -ar kam taip buvo ?
Man buna rytais bevalant dantukus vos ne vemimo priepuoliai, gal 3kartus buvo taip, labai nesmagu
dabar labai atsargiai su sepetuku draugauju.
zyleatit parašė:
LabukasO as jau gavau siuntimus pas stomatologa ir seimos gydytoja
Beja dar gavau ir pas okulista, nes mano regejimas prastas...
Ir as jau gavau siuntimus pas odontologa, seimos gyd. Ir okulista, nes pries keleta metuku regejimo korekcija padaryta, tai liepe patikrinti tinklaine ar istvers jei pati gimdysiu.
Beje jau irgi gavau iskaita, kraujo tyrimai geri, paselis irgi, o paprastame surado kokiu tai bakteriju, tai israse zvakuciu pasigydyti, sake blogai surinkau ta slapima ir pateko is maksties tu bakteriju, tai dabar gydomes.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai