Mopsyte parašė:
Man vakar matavo, aukstokas......150/90
Man siandien gine per pirma vizita pamatavo, tai buvo 100/60
Mopsyte parašė:
Man vakar matavo, aukstokas......150/90
Man siandien gine per pirma vizita pamatavo, tai buvo 100/60
Valiooooo as radau iseiti kaip geriau jaustis ir nugaleti priepolius miego ir nuovargio tai vat mano receptas ,- 40 min. pietu miegucio nes be to miego darbe negaliu dirbti popietu ! ir man padeda neskaitant ,kad pusrituku metu nuo dantu sepetuko pykina -ar kam taip buvo ?
zibuokle02 parašė:
mano drauge sia liga sirgo.dar studente budama kojom nebepaeidavo. jos mama taip pat netycia atrado, kad vilniuj tai gydoma.ja isoperavo ir .. valio.viskas gerai.pamenu kaip vaziavau jos perrisineti, nes jos draugui nervai neatlaike.buvo atdare krutines lasta, sonuose pjuviai. po keletos metu isvaziavo i uzsieni, dirbo sunkaiusius darbus pradzioj, tampe dezes.atlaike viska. ir pagimde 2 saunius berniukus.tiesa po 4persileidimu, bet persileidimai jai buvo del kitu priezasciu. berniukai sveiki ir grazus. ranku nereikia niekad nuleisti. deja, kai kuriems zmonems isbandymu atseikeja daug daugiau nei kitiems. kas musu nenuzudo-padaro stipresniais. buvo metas kai sis pasakymas manes nebeguode.
o pries kiek metu operavo? nes mane operavo pires 8metus ir jau vilniuje nebeskeldavo krutines lastos, o eidavo per sonkaulius. trecia lt buvau taip oper5uota. nors kaune dar nesenai skele krutines lasta, neva taip patogiau. bet ir dabar susiduriu su medikais nustebusiais kaip cia mane operavo, nes pjuvis po krutine 20cm ilgio. atrodo kaip ispaudas nuo lemeneles.
kviste parašė:
Valiooooo as radau iseiti kaip geriau jaustis ir nugaleti priepolius miego ir nuovargio tai vat mano receptas ,- 40 min. pietu miegucio nes be to miego darbe negaliu dirbti popietu ! ir man padeda neskaitant ,kad pusrituku metu nuo dantu sepetuko pykina -ar kam taip buvo ?
ir su pirma mane nuo dantu sepetelio lykino ir dabar, bet dabar maziau. oi as istisa diena galiu miegoti kaip miego noriu net dienos nebegailo, o seniau anksciau kildavau nes dienos gailedavau
linestra parašė:
o pries kiek metu operavo? nes mane operavo pires 8metus ir jau vilniuje nebeskeldavo krutines lastos, o eidavo per sonkaulius. trecia lt buvau taip oper5uota. nors kaune dar nesenai skele krutines lasta, neva taip patogiau. bet ir dabar susiduriu su medikais nustebusiais kaip cia mane operavo, nes pjuvis po krutine 20cm ilgio. atrodo kaip ispaudas nuo lemeneles.
panasiai pries 14m. ji randa po pakabuku slepia
sveikutes,nu jus ir plepat! mano mazylis sirgo,tai abu gulejom lovoj,ant krutines man kabeo,nieko nevalgo tik pienuka traukia, sianien jau geriau jaucias ir temp nebera
del spauimo,pas mane visa buavo zemas,o si nestuma man jis labai sokineja,tai nukrenta,ti pakyla. ar vis pykinimas kankina bet nevisaa.. vakar vel patepliojo,bet mmm metas.. gy sake,jei krutine jautri,pykinimas yra,reiskias viskas gerai. jei jau giausiai pradetu tept,taa ju i ligonine. o ir maziuka teko panesiot,pirma krta susirgo,temp neturejas buvo,tai demesio lb prases,nors ir taip meiliuas jis pas mus
laai laukiu 22 leksiu pas gine,priuosu kraujo,daug lapuku gavau ir slapima taip pat
Tik pasidziaugiau kad visa diena beveik nepykino ir vel uzejo
Del spaudimo, tai as isgeriu kavos su pienu, bet kas negali paziuret i kava tai net nezinau ka patart, draugei gydytojas patardavo isgert brendziuko, bet as kazkaip nedristu. Man tai kita problema prasidejo- pradejau nemiegot naktim, jau kuri laika atsibusdavau apie 4-5 nakties kaip laikrodukas, o dabar jau antra para neuzmiegu nakti, tik paryciais nuluztu. Maudzia man ta pilvuka, niekaip neisitaisau, matyt raisciai tempiasi ar dar koks biesas
sunrise parašė:
Tik pasidziaugiau kad visa diena beveik nepykino ir vel uzejoDel spaudimo, tai as isgeriu kavos su pienu, bet kas negali paziuret i kava tai net nezinau ka patart, draugei gydytojas patardavo isgert brendziuko, bet as kazkaip nedristu. Man tai kita problema prasidejo- pradejau nemiegot naktim, jau kuri laika atsibusdavau apie 4-5 nakties kaip laikrodukas, o dabar jau antra para neuzmiegu nakti, tik paryciais nuluztu. Maudzia man ta pilvuka, niekaip neisitaisau, matyt raisciai tempiasi ar dar koks biesas
![]()
as pries alkoholi nestumo metu
o kas del miego tai jau kelinta naktis ir man tokios problemos su miegu
As kadangi jau viena angeliuka praradau, tai irgi vengiu visu rizikos veiksniu, tame tarpe ir alkoholio. O su miegu reiskias ne man vienai taip
Siaip tai miegu kaip uzmusta, jokiu problemu su miegu nebudavo, o dabar va zirniukas is anksto matyt pratina prie nemigo naktu
sunrise parašė:
As kadangi jau viena angeliuka praradau, tai irgi vengiu visu rizikos veiksniu, tame tarpe ir alkoholio. O su miegu reiskias ne man vienai taipSiaip tai miegu kaip uzmusta, jokiu problemu su miegu nebudavo, o dabar va zirniukas is anksto matyt pratina prie nemigo naktu
![]()
as po sia diena dar neisimiegodavau nes maniske naktim kyla ir tenka i lova parsinesti
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai