jolitukasg parašė:
Pagal gydytoja man tik 9 savaiteles, idomu kodel cia rodo 10?![]()
EINA 10 sav. Viskas cia teisingai
jolitukasg parašė:
Pagal gydytoja man tik 9 savaiteles, idomu kodel cia rodo 10?![]()
EINA 10 sav. Viskas cia teisingai
sunrise parašė:
SveikosNa mano manymu, diskusijos sita tema yra labai subtilus ir asmeniskas reikalas. As stengiuosi nevertint mamyciu pasirinkimo, suzinojus ar itarus kad tures neigalu kudiki, nes kiekvienas mes augom skirtingai, kiekvieno seimos situacija skirtinga ir negali teisti jei zmogus atsisako tokio vaikucio, galbut jis ir taip jau rupinasi kokiu neigaliu seimos zmogum. Nezinau ir ar tam vaikuciui geriau gimti ir tik egzistuoti (turint omeny labai stiprius genetinius pakitimus) ar is vis negimti. Ziauriai skamba, bet siuo klausimu visdelto susilaikau nuo nuomones ir nezinau kaip pasielgciau pati suzinojus tokia zinia. Stengiames negalvoti apie tai ir tikiu kad pas visas mus pilvukuose sveiki vaikuciai
![]()
![]()
O as vakar buvau pasimatyme su maziuku
Superinis jausmas matyti ekrane,kai jis makaluoja kojytes ir rankytes
Gydytojai net sunku buvo ismatuot kaip davesi
Sypsena dar nuo vakar nedingsta nuo lupu
![]()
Labai pritariu tavo nuomonei
linestra parašė:
nestukes, kaip jums su kraujo spaudimu? as jau isblusti baigiu, pas mane pakrites spaudimas, kerta per akis, sveikatos nerair kuo toliau tuo dazniau. Su pirma tokiu bedeliu nebuvo
![]()
Na pas mane jis naturaliai zemesnis yra, tai as problemu jokiu neturiu ir nejauciu kad man blogai kas butu, tik tiek kad jauciuosi pastoviai pavargus, bet manau mes visos si simptoma turim ar jau turejom
o tu kavyte geri?
EllieUsa parašė:
Na pas mane jis naturaliai zemesnis yra, tai as problemu jokiu neturiu ir nejauciu kad man blogai kas butu, tik tiek kad jauciuosi pastoviai pavargus, bet manau mes visos si simptoma turim ar jau turejomo tu kavyte geri?
![]()
gerdavau iki pastojimo, be jos ryto pradet negaledavau, o dabar i ja ar i sokolada paziuret negaliu
reiks kaazko prasyt pas gydytoja, nes pirmadieni eisim.
linestra parašė:
Dar kalbant apie neigaliuosius. Musu valstybeje yra netinkama nuomone sudaryta del neigaliuju. Paqti su tuo susiduriau( nezinau uz ka taip man skirta bet teko isgyventi daug). Paauglysteje labai sunkiai susirgau, du metus medikai sake , jog apsimetineju ir nenoriu eiti i mokykla, kol 16m besveriau 37kg budama 173ugio ir besamones isbudavau po pora valandu. Susitaikiau ir as su tuo, kad mano gyvenimas ir bus toks susiktas. Kol mamai truko kantrybe ir isveze mane i Vilniu, vilniuje nedelsiant operavo uzkrucio liauka, kuri buvo priaugusi prie plaucio ir pavirto i augli bei apnuodyjo mano raumenu sistema. Diagnoze-juveniline generalizuota miastenija. Paprasciau-raumenu nepakankamumas. As be vaistu ir dabar negaliu nei maisto sukramtyti nei jo nuryti, dusinimas mane lydedavo kone kasdien. Tampytis negaliau. pagaliau isauso ta diena kai suzinojau jog laukiuosi pirmagymes, apsilankiusi pas neurologe buvau sokiruota jos pasisakymu. '' nu ir ka cia sumastei, eitum geriau ka veikti nei vaikus gimdyti su sia liga''. nesvarbu kad moterys sergancios miastenija puikiai gali pacios pagimdyti ir net auginti vaistus, nereta nestumas net liga isgydo.
Tai kur yra normalus poziuris i neigaliuosius, kai patys medikai taip elgiasi? tai va cia vel vienas is pavidziu, tapau paauglysteje neigali, du metus pragulejau lovoje net negaledama apsiversti, kol nepatekau i tinkamos medikes rankas.... pirma reikia tvarkyti musu sugedusios visuomenes atstovu poziuri, o tada ir visos seimos kitaip ziures i neigalius vaikus, kai bus suteiktos galimybes tuos mazus vaikucius auginti.
P.S. kazkas minejo apie vaikus darzoves. mano dukra turejo gimti darzove be smegeneliu, deje medikai apsiriko ir butu nuzude vaika su visom smegenelem.
mano drauge sia liga sirgo.dar studente budama kojom nebepaeidavo. jos mama taip pat netycia atrado, kad vilniuj tai gydoma.ja isoperavo ir .. valio.viskas gerai.pamenu kaip vaziavau jos perrisineti, nes jos draugui nervai neatlaike.buvo atdare krutines lasta, sonuose pjuviai. po keletos metu isvaziavo i uzsieni, dirbo sunkaiusius darbus pradzioj, tampe dezes.atlaike viska. ir pagimde 2 saunius berniukus.tiesa po 4persileidimu, bet persileidimai jai buvo del kitu priezasciu. berniukai sveiki ir grazus. ranku nereikia niekad nuleisti. deja, kai kuriems zmonems isbandymu atseikeja daug daugiau nei kitiems. kas musu nenuzudo-padaro stipresniais. buvo metas kai sis pasakymas manes nebeguode.
linestra parašė:
nestukes, kaip jums su kraujo spaudimu? as jau isblusti baigiu, pas mane pakrites spaudimas, kerta per akis, sveikatos nerair kuo toliau tuo dazniau. Su pirma tokiu bedeliu nebuvo
![]()
Man vakar matavo, aukstokas......150/90
linestra parašė:
gerdavau iki pastojimo, be jos ryto pradet negaledavau, o dabar i ja ar i sokolada paziuret negaliureiks kaazko prasyt pas gydytoja, nes pirmadieni eisim.
Siaip zinau viena paprasta buda, bet as nezinau ar nescioms tai galima daryti.Mano draugas dirba su neygaliaisiais, tai jis daro sita metoda. Zodziu atsigulk ant lovos, galva nuleisk zemyn, ir tada pakelk kojas i virsu. Taip maziau kraujo nubegs i kojas ir daugiau subegs i galva taip pakeldamas spaudima
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai