Bondzorno parašė:
Wa,kaip gera skaityti...girdejusi apie Tamosaiti,kad toks liuks daktariukas
![]()
na kai buvo vyras salia su manim graziai bendravo, o kai viena likdavau oho kokiu komentaru sulaukiau,bet cia tik is vienos akuseres, jos pavardes neatsimenu tokia trumpais plaukais tamsiais,stambi su akinukais. Po siai dienai as ja gerai pamenu,jau tokia slyksti man ji buvo... Tik atvaziavom su vyru beldziausi i kabineta o ten nieko nera, stovim o ji pasirode gale kalidoriaus ir saukia ko cia ieskot? sakau ieskau kas gali priimt, o ji man atgal rekia tokiu tonu - tai ko tau reikia cia? as jai atsoviau - gimdyt noriu gal ko daugiau! Stoviu su skausmais ,visa pasimetus, issigandus pirmas nestumas man visa drebu o ji saukia ko cia atejau. Nu tai paskui nusivede i kabineta uzdejo saremius paziuret su tokiu aparatu ir saremiu jis nefiksavo nors man jie buvo kas 5min. Tai atejus apreke kad cia jokiu saremiu tau nera, pradejo klausinet kaip skauda ir pan,td patikrino kiek atsidare tai buvo tik 2cm, nu tai kol pildem dokus tai ji mane ten visaip , pradejo klausinet visos info kas parasyta nestukes knygutej buna,as sedziu susirietus issigandus o ji manes klausia kd menesines buvo,dar kazko kad neatsiminiau tuo metu (ne tas rupejo) sakau tai ten viskas parasyta,o ji man tai kas,tu turi ir pati zinot. Paskui as jau sakau vakar kamstis iskrito o nakty prasidejo skausmai, tai zinai koki atsakyma gavau? vaikas tau kaip kamstis neiskris! Nu tai jau vos ne i asaras as ten kai su manim sitaip,pradejo gazdint kad kaip tu pagimdysi jei tau dbr skauda,tu cia neiskesi ir pan, o man tikrai skaudejo,namie kentejau nuo 2val nakties , o 9val ryte atvykau i ligonine saremiai buvo kas 3min ,o geriausia kad dar tas rusiskas aparatas nefiksavo saremiu.. nu tai zodziu mane pagulde i patalogini stebet,tai jau 12val saremiai buvo kas 3min ir skaudus,tai patikrino buvo 5cm tai td jau biski atsoko ji nuo manes,pamate kad as cia neissigalvoju. nu tai nuvede i gimdykla pasodino uzdare duris ir laukem
na va mano istorija,bet cia tik ta akusere tokia bjauri buvo,paskui atejo labai fainuole tokia kuri ir prieme mano vaikeli. matyt nepatikau as jai isvaizda kad taip elgesi
Jos kai nakti budi,tai pasisiaususios laksto