Grieztuole parašė:
Nu pasidariau dar viena testuka siandien... rytinis nieko gero nerode, o dabar jau rodo juostele antranegaliu patiketi...
didziausi sveikinimai,dziaugiuosi su tavim
ar ilgai planavot?
Grieztuole parašė:
Nu pasidariau dar viena testuka siandien... rytinis nieko gero nerode, o dabar jau rodo juostele antranegaliu patiketi...
didziausi sveikinimai,dziaugiuosi su tavim
ar ilgai planavot?
gretushka parašė:
norejau paklausti busimu mamyciu, kokius nestumo pozymiukus jauciate pirmosiomos nestumo savaitemes apart dingusiu menesiniu? as kaip ir jauciuosi puikiai kolkas,tik padidejus truputi krutine ir jautrus speneliai pasidare![]()
![]()
Na as nuo vakar negaliu atlipti nuo saldytuvo, vis ant kazkokio surimo traukia. O ka pasitaisau, tuok mano mazasis prisistato ir man nieko nebelieka.
Be to i tulika pradejau varineti gerokai dazniau, mieguistumas, svaigsta galva.
preita diena parduotuvej taip uzsimaniau jogurto, nusipirkau, o gryzus pasiziuret nebegaliu
ai, dar be to labai nuotaika pastebejau svyruoja.
Beje, dekoju ir as uz sveikinimus. Labai bijau dziaugtis, kol nebuvau pas gydytoja. Tevams tikrai dar greit nesakysiu. Kiek paskaiciavau, kai bus 11 sav bus tevu ir senelio gimtadieniai, tada jauciu ir pasakysim. Per preita nestuma kai persileidau, pasakem, kai laukiausi 7 sav ir uz 2 sav persileidau. labai buvo nemalonu visiems pasakyti... be to, tokia uzuojauta, kurios tu visai nenori, nes nori kuo greiciau viska uzmirsti.
gretushka parašė:
didziausi sveikinimai,dziaugiuosi su tavim![]()
ar ilgai planavot?
![]()
Planavom tai nezinau kaip pasakyt...
Planavom nuo geguzes men, per pirma cikla pastojau ir 8,5 kazkur sav persileidau. Po to 2 men atsigavimui ir vel kibom i darbus, ir is antro ciklo. tik si karto naudojau OT
gretushka parašė:
norejau paklausti busimu mamyciu, kokius nestumo pozymiukus jauciate pirmosiomos nestumo savaitemes apart dingusiu menesiniu? as kaip ir jauciuosi puikiai kolkas,tik padidejus truputi krutine ir jautrus speneliai pasidare![]()
![]()
as tai dar jauciuosi gerai, kartais maudzia krutine. va kita beda,tai siaubingai viskas smirda
ir miego labai noriu, jei yra galimybe,tai ir pietu miegelio nusnaudziu
Grieztuole parašė:
Na as nuo vakar negaliu atlipti nuo saldytuvo, vis ant kazkokio surimo traukia. O ka pasitaisau, tuok mano mazasis prisistato ir man nieko nebelieka.Be to i tulika pradejau varineti gerokai dazniau, mieguistumas, svaigsta galva.
preita diena parduotuvej taip uzsimaniau jogurto, nusipirkau, o gryzus pasiziuret nebegaliuai, dar be to labai nuotaika pastebejau svyruoja.
Beje, dekoju ir as uz sveikinimus. Labai bijau dziaugtis, kol nebuvau pas gydytoja. Tevams tikrai dar greit nesakysiu. Kiek paskaiciavau, kai bus 11 sav bus tevu ir senelio gimtadieniai, tada jauciu ir pasakysim. Per preita nestuma kai persileidau, pasakem, kai laukiausi 7 sav ir uz 2 sav persileidau. labai buvo nemalonu visiems pasakyti... be to, tokia uzuojauta, kurios tu visai nenori, nes nori kuo greiciau viska uzmirsti.
mane tai visokie valgiai traukia dabar,labai apetitas padidejas ,o seip seniau mazai ka suvalgydavau per diena,ypac kinieciu maistas patinka
tik pavyzdziui visiskai nesijauciu labiau pavargus nei pries pastojant,kaip tik gal daugiau energijos turiu tai net nezinau ar tai normlu? krutine tik skauda ir tiek,bet gal busiu is tu laimingu kur turesiu lengva nestuma.
as ir labai nenorejau niekam sakyti apie pastojima,bet kadangi dirbu slaugos namuose,kur tenka kiloti sunkiai,tai teko pranesti visiem kad gauciau lengvesni darba ir kolegos suprastu,kad nebegaliu kaip anksciau dirbti.. bet teveliams dar nesakiau,vis dar lakiu,eisiu skana pasidaryt uz 2-3 sav ir tada jei viskas ok pranesiu sia dziugia naujiena
Galactica parašė:
Na merginos jungiuosi ir assiandien testukas parode II
o pagal tevu darzeli gimdymas rugpjucio 5 d ...tad kol kas jungiuosi cia
![]()
laabai sveikinu Tave ir visus kitus kurie laukia sio stebuklelio su tavimi ;)
na ir kaip jauciames?
rubita parašė:
as tai dar jauciuosi gerai, kartais maudzia krutine. va kita beda,tai siaubingai viskas smirdair miego labai noriu, jei yra galimybe,tai ir pietu miegelio nusnaudziu
![]()
aiskutis,man tai biski neramu nes miegelis labai ir netraukia,nebent atidirbu 12 valandu,bet cia ir nenescia miego noretu tiek atidirbus
gretushka parašė:
laabai sveikinu Tave ir visus kitus kurie laukia sio stebuklelio su tavimi ;)na ir kaip jauciames?
Aciu, jauciuosi gerai, siaip nieko nejauciu tik pilvo apacia isitempusi. lyg raumenis buciau pertempus ir juos skaudentu
Grieztuole uzuojauta
eina sau ir pozymiai buvo ir testas teigiamas...
man jau baisu
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai