Rikita parašė:
buvau snd pas midwife ir visiskai isejo is galvos pasakyt jai apie niezejimanes turejau kitu klausymu taip ir gavos, nzn niezti man ir dbr ir pridiskaiciau visk…
Paskambink I 24 hours midwife nr. Gal jie ka patars
Rikita parašė:
buvau snd pas midwife ir visiskai isejo is galvos pasakyt jai apie niezejimanes turejau kitu klausymu taip ir gavos, nzn niezti man ir dbr ir pridiskaiciau visk…
Paskambink I 24 hours midwife nr. Gal jie ka patars
Gintare1978, as katik kalbejaus su viena gydytoja cia kmuk del savo trombozes ir galimybes (jei reiktu) darytis epidura. sake kad tiesiog jei nesusileidi fraxiparino 12val iki gimdymo, tai viskas ok. zodziu, nes jis veikia 12val, tai jei jau prasideda gimdymas, tai nebesileisti vaistu. Man paciai padidino doze iki 0.6ml 2xdienoj nuo 0.3ml 1xdienoj..bet gal pas tave viskas kitaip nes pas tave trombas kaip suprantu jau nukeliaves i plaucius...
dar man pati gydytoja iskart papasakojo apie fraxiparino kompensavima. pasirodo viskas imanoma. jie sutvarke dokumentus jau vakar ir issius siandien i Vilniu. man nieko nereikejo pasirasinet. sake atsakyma paprastai gauna po menesio, ir tada gauna vaistus i kmuk uz visa ta menesi ir turbut kiek reikia i prieki. tai sako jei tu vaistu sakykim po to menesio tau jau nebereikia, o tu vis tiek juos gauni, tai gali juk parduoti kitoms kam reikia ir taip nors dali pinigu susigrazinsi.... zodziu viskas imanoma, kai reikalu imasi ne tinginiai daktarai
Romm parašė:
Gintare1978, as katik kalbejaus su viena gydytoja cia kmuk del savo trombozes ir galimybes (jei reiktu) darytis epidura. sake kad tiesiog jei nesusileidi fraxiparin…
Sveika,matai vadinasi galima kažkokiu būdu susirast,kad kompensuotu.... nes juk dar jų reikes ir po gimdymo 6 savaites,o jei kraujas nesusitvarkys ir po gimdymo tada sakes,reikes tada visa gyvenimą leistis ...Neduok Dieve...Mane jau taip visa melynem nusejo kūną nuo tu vaistų ,nes kažkaip tokia salutine reakcija jų... Kur tik truputi stuktelnu ten jau melyne iš karto.... Man sakė KMUK kad kai paklausiu skausmus ar saremius vaistų nebesileist jokiu būdu,tai gal tada ir as galėsiu su epidiuru gimdyt.... Kaip butu fainai ,taip nenoriu kankintis kaip su pirmu....
Romm parašė:
Gintare1978, as katik kalbejaus su viena gydytoja cia kmuk del savo trombozes ir galimybes (jei reiktu) darytis epidura. sake kad tiesiog jei nesusileidi fraxiparin…
Man kažkaip dozes nedidino,dare ta SPA tyrimą klinokose,tai matė kraują, butu padidine jei kas ne taip...Tai kaip supratau nuo vaistų kaip ir pasitvarke tas tirstumas ir dusina kiek mažiau ....
Na pas mane kojoj labai dideli trombai tai ir padidino doze... siaip vakar tas kraujagysliu gydytojas nuramino, nes sake kad vaistu pagalba po gimdymo tie kresuliai turi palaipsniui istirpti per koki pusmeti, ir tada jokiu vaistu skystint kraujui nebereiktu. tai man taip ant sirdies palengvejo, nes tikiuos netapt kasdieniu vaistu auka visam gyvenimui
Romm parašė:
Na pas mane kojoj labai dideli trombai tai ir padidino doze... siaip vakar tas kraujagysliu gydytojas nuramino, nes sake kad vaistu pagalba po gimdymo tie kresuliai…
o kaip suprast ta tromboze? nes pas mane irgi kojas venos ismuse,ir skauda jas..dusina..bet apie tromboze man nieks nieko..
eddi144 parašė:
Sveikos, būsimos ir esamos mamytės.
Sakykit, kokį termometrą jūs naudosite savo mažyliams? Aš galvoju apie ausies term…
As tai pasigavau nuolaida infraraudonuju spinduliu bekontakciui, kad kartu galima butu ir maisteli bei vandens temperatura matuotis. Mokejau lyg tai 89 lt
Kroxi parašė:
As tai pasigavau nuolaida infraraudonuju spinduliu bekontakciui, kad kartu galima butu ir maisteli bei vandens temperatura matuotis. Mokejau lyg tai 89 lt
Jau nusipirkau OMRON ausies termometrą, akcija efarma vaistinėje. :))
nesliocike parašė:
dvinukau musu jau gime!!!! valio!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sveikinimai!!! Valioooooooooooo!!! ;)
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai