aalnenukai parašė:
Eins sau su tais darzeliais! O kaip sekasi priprasti? Po kiek valandu isbuna patys be jusu?
Didzioji nuo pirmos dienos nei vienos asaros, aeidavau po 4-5 val pasiimti, nenoredavo eiti namo, po 3 pusdieniu palikau jau ir miegoti. Dabar net po 5 sav pertraukos del ligos, ejo be problemu, patenkinta, linksma. Na o su mazesniuoju ne taip paprasta...Pirmas dvi dienas buvau kartu su juo pora trejeta valandu, tada jau keleta dienu viena palikdavau po 2-3-4 val, paskambindavo man is darzelio vis kas kiek laiko pranesti, kaip jis laikosi, ar valge, ka veikia, kai jau irzlus pries pietu miega pasidarydavo, eidavau parsivesti. Kadangi vis dar zindau, tai man rodos jos pietu miego ji sunkiai uzlauzia, nors miegojo jau keleta kartu, ir aukletojos man sako, kad greit uzmiega, be vargo, bet nelabai linkusi tiketi esu, nes net tetis jo neuzmigdo. Jam reikia jo pieno is viskas
Tai yra privatus darzelis, ir nors tikiu, kad jos vaiku auklejimo klausimais turi daugiau ziniu, nei as, bet manau finansine puse jiems irgi svarbi, todel nenoredama traumuoti maziuko, apsisprendziau iki rugsejo leisti ji tik pusei dienos, socializacijai su kitais vaikais, o po priespieciu eisiu pasiimti ir migdysiu namie, o nuo rugsejo noreciau jau visai dienai palikti.