Karolina_21 parašė:
Sveikos tos kurios gimdete cia Uk nesenai metu begyje, ka vezetes i ligonine sau ir kudikiui? Ko prireike ko ne? Gal smulkiai kam nesunku papasakoti? ka is drabuzel…
siaip as veziausi viska. iki gimdymo paketus dave, o poto jau klause ar turiu pampiu, ar turiu to ir ano savo... net vatyte uzpakaliukui valyti... bet siaip gimdykloj turiduoti, o kai perkels i palata jau savo viskas. tai man paciai prisireike higienos priemoniu ( duso zele, sampunas,dantu pasta ir t.t. ranksluosciai taip pat), paketai, as naudojau pagrinde tuos pampersus tena,man daugiau nei patogu jie buvo. tik trecia diena moviausi normalius triusikus irpaketus maternity dejausi. dar naktiniai, patariu bent pora tureti, liemenukai maitininmui arba siaip kokie patogus nuimineti viena puse, ikloteliai i liemenele, nes jei viena papa zinda iskito bega, butinai reik nesioti iklota ir visad buti su liemenele. tapkes, chalaciukas, nors as jo nenesiojau beveik nes visad buvau uz sirmos savo lovoj o iki wc keli zingsniai, ir karsta palatose buvo...na ir siaip visokie gumukai plaukam, ar kazkas panasaus ka naudoji namuose pati, mazdaug zinai ko reikia tau porai dienu... kitos makiaza ima, as tai net nepagalvojau kad jo reikia, paemiau tik krema jeigu prireiks, bet po gimdymo tokia svytinti palieki kad nereikia nieko
leliukui pampersai, vatos gabaliukai, keli bodziukai trumpom rankovem ir sliauztai, kojinytes, kepuryte, gali ranksluosteli, nes turetu ateiti parodyti kaip maudyt leli, tai mes pvz norejom savo ranksluosti naudoti
merliuku dar. aj ir uzkloteli, nors jie duoda planelini toki
siaip rubeliu man vyrasdaveze, nes as likau ligoninej pora dienu, tai man labai tepliojosi vaikas
daugumoj pienu apsitepliodavo. ir dydi patariu imti ir maza visai,ir didesni.as turejau 52 tai net neuzdejau, o 56 ciut didokas. tai va lyg ir viskas. paciam gimdymui turek vandens, uzkandziu kokiu lengvu, as dar gliukozes gerima turejau
aj ir mazas ranksluostelis ziauriai praverte stumimo metu, vyras nespejo begioti ji slapinti
oksana288 parašė:
Norejau voverusku
pas mus lietuviu pardej buvo
Liepa2014 parašė:
Jau per savaite bet kokiu atveju
vaziuok i ligonine sakyk judesiuku nejunti, jei ne po pirmo tai po antro nusiskundimo skatins,nereikes laukt
kaip bebutu linkiu kad pagimdytum be skatinamuju, su jais sunkus gimdymas buna...