redule23 parašė:
labas Mamytes,sakykite,kada galima eiti y lauka su leliuku?ar reikia laukti pirmuo skepo?
Mes grize is ligonines jau kita diena ejom i lauka
redule23 parašė:
labas Mamytes,sakykite,kada galima eiti y lauka su leliuku?ar reikia laukti pirmuo skepo?
Mes grize is ligonines jau kita diena ejom i lauka
AgneGry parašė:
O mes valgom mp ir musu viduriukai laisvi- ta prasme skysti.bet gal tai leliukui normalu?
Taip ir turi but skysta mase su grudeliais tokiais.
redule23 parašė:
Ne tik galima, bet ir butina. Gi ne suniukas, kad skiepu laukt.
ingulius parašė:
Turiu tokį klausimą, gal kuri žinos. Jei vaiko priežiūros atostogas pasiimi dviems metams, bet grįžti po metų, tai tuos antrus metus gauni 40% algos ir dar plius ti…
Taip
ingulius parašė:
Turiu tokį klausimą, gal kuri žinos. Jei vaiko priežiūros atostogas pasiimi dviems metams, bet grįžti po metų, tai tuos antrus metus gauni 40% algos ir dar plius ti…
Taip, gauni ir ismoka ir alga.
alejaa parašė:
Mano maziukui kazkur gilei jauciasi tie karkalai ir niekaip istraukt neina![]()
Bandyk bandyk jei turi atsiurbeja nes pas mano maze irgi taip buvo lb lb gyliai kazkur taiapie 10 min viena nosiuka kankinau
loretjute parašė:
Bandyk bandyk jei turi atsiurbeja nes pas mano maze irgi taip buvo lb lb gyliai kazkur taiapie 10 min viena nosiuka kankinau![]()
Kankinam kelis kartus per diena,kazkiek issitraukia bet gilei tie ir lieka,send pirkom lasiuku euphorbium gal pades
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai