dowyle parašė:
gražu! o ką dėsit dovanėlių?
As popsams tokius pirkau Ikejoj:

:Popsiuku uzsakiau 12 atrodo
dowyle parašė:
gražu! o ką dėsit dovanėlių?

:Popsiuku uzsakiau 12 atrodo
Merginos,koki krikstynu meniu renkates? gal ideju pasisemsiu,susirasiu lyg ko noreciau ar jus uzsakinejate kaip idaryta vista,ar idaryta lasisa ar kita zuvis???
zinayda parašė:
Kepsiu pati. Turiu gerą "atidirbtą" receptą. Puošiu iš šokolado padarytomis raidėmis ir pabarstukais. Kaip tik šiandien išprašiau tėčio, kad padarytų stovuskai padarys ir išdekoruosiu imesiu foto
![]()
gal galite tuo receptu pasidalinti?
![]()
giedrescrafts parašė:
Merginos,koki krikstynu meniu renkates? gal ideju pasisemsiu,susirasiu lyg ko noreciau ar jus uzsakinejate kaip idaryta vista,ar idaryta lasisa ar kita zuvis??? :hm…
as renkuosi svediska stala ir vieno kasnio uzkandzius, taigi pas mus nebus nei idarytu vistu, nei zuvu, nei kepsniu, nei misrainiu. Kita savaite vaziuosiu derinti meniu, tai ziuresiu ka ir uz kiek man pasiulys dvaro restoranas
tuttyte parašė:
Perziurejau savo uzsakyma, tai vistik popsiuku 15, keksiuku 15, macaronu 10 ir tortas 3 kg, tikiuosi uzteks 16 suaugusiu, 4 paaugliams ir 6 vaikams iki 4 m
tuttyte parašė:
as renkuosi svediska stala ir vieno kasnio uzkandzius, taigi pas mus nebus nei idarytu vistu, nei zuvu, nei kepsniu, nei misrainiu. Kita savaite vaziuosiu derinti m…
su tiek nelabai pavalgysime
pas mus karstas ir va tokie kaip jusu vieno kasnio uzkandziai sumustiniai,tai galvoju ka dar pasiderinti,musu maistas uzsakomas is kavines meniu platus neturiu patirties ka rinktis geriau butu
tuttyte parašė:
Perziurejau savo uzsakyma, tai vistik popsiuku 15, keksiuku 15, macaronu 10 ir tortas 3 kg, tikiuosi uzteks 16 suaugusiu, 4 paaugliams ir 6 vaikams iki 4 m
pas mus bus tik 5 vaikai 3-12 metu tai kai as pati moku popsiukus issikepti tai apie 40 ju darysiu du tokius indelius arba tris irgi pirkau Ikea.as pagal savo vaikus zinau kad daug turi ju buti pas mus pirmieji dingsta nuo stalo.
giedrescrafts parašė:
pas mus bus tik 5 vaikai 3-12 metu tai kai as pati moku popsiukus issikepti tai apie 40 ju darysiu du tokius indelius arba tris irgi pirkau Ikea.as pagal savo vaiku…
Man popsiukai dar naujiena, bet galvoju, kad butu neblogai pramokti(visokios vaiku sventes tik priesaky ;) ), o laiko dar butu pasitreniruoti. Yra siam reikalui spec. keptuve?
giedrescrafts parašė:
su tiek nelabai pavalgysimepas mus karstas ir va tokie kaip jusu vieno kasnio uzkandziai sumustiniai,tai galvoju ka dar pasiderinti,musu maistas uzsakomas is ka…
mes ir nesiekiam pavalgyt, tik uzkasti ;) bus sekmadienio popiete, svente truks 3-4 val. tai neturim tikslo pavalgyt. Aisku jei laukia ilgas sestadienio vakras, zinoma su tiek maisto gal ir sudetingiau, nors tu uzkandziu gali buti laaabai DAUG
simi parašė:
Man popsiukai dar naujiena, bet galvoju, kad butu neblogai pramokti(visokios vaiku sventes tik priesaky ;) ), o laiko dar butu pasitreniruoti. Yra siam reikalui spe…
Taip yra spce keptuves ir receptukai, bet mano vaikams asmeniskai skaniausi yra kur biskvitas,puse jo darau su sviestu+kondensuotas kita puse su rududu. kas rutuliukai gautusi vienodo dydzio naudoju toki iranki.http://www.homestoreandmore.ie/icing-sets/sweetly-does-it-non-stick-cake-pop-baller/invt/057212
ideliausias receptas pagal beata tik tas spalvotas sokoladas kuris parodytas yra nevykes tikrai neiseis
rinkite ktoki sokolada dengimui www.beatosvirtuve.lt/beata/cake-popsai-mano-redaktore-anna-apie-juos-zino-viska/
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai