Karr_a parašė:
Jo, bet ten tokia kaip burnyte filtro atsidaro, kazi ji kur turi but-kur snapelis?.
nelabai suprantu
gal foto įdėtumėt?
Karr_a parašė:
Jo, bet ten tokia kaip burnyte filtro atsidaro, kazi ji kur turi but-kur snapelis?.
nelabai suprantu
gal foto įdėtumėt?
Alduk ir Ignuko mama parašė:
Mano maziukas nuo šešių mėnesių puikiai gere iš tos avent gertuves.
mano kažkaip nemoka traukti, bet aš ir pati bandžiau, kažkaip nelabai bėga, jei teisingai surenku... ar taip turi būti? Reikia pastangų ištraukti po kelis lašelius.
sora123 parašė:
mano kažkaip nemoka traukti, bet aš ir pati bandžiau, kažkaip nelabai bėga, jei teisingai surenku... ar taip turi būti? Reikia pastangų ištraukti po kelis lašelius.…
Mes turim avent gertuve,tai pakankamai lengvai traukiasi maziukas geria
sora123 parašė:
mano kažkaip nemoka traukti, bet aš ir pati bandžiau, kažkaip nelabai bėga, jei teisingai surenku... ar taip turi būti? Reikia pastangų ištraukti po kelis lašelius.…
Pasukit tą guminį filtriuka biški, jei traukias tik oras
aš pirmą kart kai surinkau, galvojau brokuotą nusipirkau
nes traukės oras ir 2 lašai
kas.tu parašė:
O apatinius jau turite? Po kiek laiko viršutiniai pradėjo tinti?:)</blockqu
Arūnės - Airiduko mama5 menesiu isdygo pirmi dantukai. dabar nesenai paaciau kad smegeneles patinusios virsui.
Sunday_ parašė:
Pasukit tą guminį filtriuka biški, jei traukias tik orasaš pirmą kart kai surinkau, galvojau brokuotą nusipirkau
nes traukės oras ir 2 lašai
![]()
kaip suprasti pasukti?
Tad guminis labai gerai prisiploja, tai nepadeda sukinėjimas, tik apvertimas, kai bėga tada jau normaliai ir nelaiko filtras visai
vaiva.pamaiva parašė:
Sveikos mielosios,
Sveika,pas mus irgi paraude,bet as ten neskescioju ir manau ten viskas ok
Sveikutes, gal kas atrasys... Zinau kad dauguma mamyciu dare vaikams vit d tyrima. Bet ieskoti info forume dabar butu bergzdzias reikalas
sakykit kiek dienu pries tyrima negalima vartoti vitamino??? Uzsirasem poliklinikoj taciau pamirsau paklausti daktares o si ir nesusiprotejo pasakyti
ar man cia vaidenas ir nutraukti vitamino nereiketu?
dukrytesmamyte parašė:
Sveikutes, gal kas atrasys... Zinau kad dauguma mamyciu dare vaikams vit d tyrima. Bet ieskoti info forume dabar butu bergzdzias reikalassakykit kiek dienu prie…
Mes nedarem bet kiek mamytes cia forume rase 2sav nereikia duot
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai