gudruute parašė:
Mano irgi kandžiojosi,dabar praejo kazkaip,bet nauja sugalvojo jei nepatinka kas nors kala kakta i grindis ir dar taiko kur kieciau kad skambetų,kakat jau su melyne…
Manoji su galva siena daužo...
gudruute parašė:
Mano irgi kandžiojosi,dabar praejo kazkaip,bet nauja sugalvojo jei nepatinka kas nors kala kakta i grindis ir dar taiko kur kieciau kad skambetų,kakat jau su melyne…
Manoji su galva siena daužo...
Mano mazasis daug triuku turi savo oziukams isreiksti... bet as apsisarvuoju kantrybe ir nereaguoju. Aisku stebiu viska, neleidziu jam save zaloti... buna galva i kilima bando trankyti, mato, kad as nekreipiu demesio (aisku as stebiu ir laukiu kas bus toliau) jis liaunasi... tada sekantis triukas... manau mazyliai tikrina kas jiems galima... daug kantrybes reikia...
Lauksmė parašė:
O daug dar maitinanciu mamyciu savo pienuku? Ar dar daug maitinate?
As vis dar maitinu ir diena ir nakti.
vileva parašė:
As jau nebemaitinau 1m ir 1men
Aš irgi.lygiai metus ir menesi
vileva parašė:
As jau nebemaitinau 1m ir 1men
Lengva buvo atpratinti?
agnietuke parašė:
Lengva buvo atpratinti?
Ne. Pati tiesiog nebeprase viena ryta ir tiek. Is vakaro dar tikrai daug ir godziai valge pienuka, o ryte nubudus nebeprase. Galvojau vakare paprasys, bet irgi ne
tai va taip. Ir dabar galiu vaiksciot ramiai su iskirptem, net neiesko! O kol valge, tai daznai ieskodavo papuko, keldavo rubus ir pan
vileva parašė:
Ne. Pati tiesiog nebeprase viena ryta ir tiek. Is vakaro dar tikrai daug ir godziai valge pienuka, o ryte nubudus nebeprase. Galvojau vakare paprasys, bet irgi ne :…
Kaip lengvai pavyko, saunuoles ☺ o maniskiui vis dar labai reikia...
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai