Mazhyte parašė:
Tikiuosi ir aš jungiuosi prie Jusu ;]]
Labai ryskus, manau galit po truputi jau pradeti tiketi
Mazhyte parašė:
Tikiuosi ir aš jungiuosi prie Jusu ;]]
Labai ryskus, manau galit po truputi jau pradeti tiketi
BeYourself parašė:
Labai ryskus, manau galit po truputi jau pradeti tiketi![]()
po truputi sau leidziu ;]
BeYourself parašė:
Sekmes didziausios!![]()
Ačiū
EriCutea parašė:
Labuka, aš truputėlį pasimečiau vakar pasidariau benuka ir buvo dvi ryškios juostelės, šiandien nusprenčiau pasitikrinti ar tas džiaugsmas pasikartos, bet šį ryt an…
Na tai tikriausiai nieko blogo nereiškia
Juostelių ryškumas priklauso nuo paros meto tada atliekate ir nuo išgertų skysčiu kiekio, tad tikriausiai pirmasis testukas buvo darytas tinkamesniu metu ;)
Mano kolkas neigiamas. O bloga nesvietiskai
tai laukiu bet ko, kad tik pagerėtų
vienintelei mamai pasiguodziau apie savo bloguma, nefaina, kad kavos negaliu gert..pasirodo mama vos nenustero, nes kaip tik sapnavo mano panikes ir per vidury vezimeli
ir kas nervina, kad uzuodziu tai ko siaip neuzuodziu, mat turiu alergine slogą, tad kvapu isvis nelabai jaučiu, bet ši išėjo pasivaikščioti ir dabar atrodo kad visi nesveikai kvepinasi ar ruko aplink. Ir tas jausmas, kad nenori jog kas liestusi prie tavo pilvo.... Net kelnes trukdo...ir ant pilvo gulet negaliu
o taip noriu ir mėgstu...oi, jaučiuosi lyg aš planuociau gyvenimą, o Dievas juoktųsi iš manęs
BeYourself parašė:
Kaip smagu..O pries tai dar daretes, ar cia pirmas testukas ir buvo?
Dariausi pora dienu pries - tuscias
o paskui nuo tos vienos dienos pries mm vis ryskejom ir ryskejom
happy5 parašė:
Mano kolkas neigiamas. O bloga nesvietiskaitai laukiu bet ko, kad tik pagerėtų
vienintelei mamai pasiguodziau apie savo bloguma, nefaina, kad kavos negaliu ger…
Jūs nežinote ar pastojote, o aš nežinau ar bedaryti ND
norim mergaitės, šiandien OT gana ryškus, bet ne vienodos spalvos abu brūkneliai. Tai nzn kada ta O įvyks, temperatūra dar žema, o ND tik prieš 2 d. daryta
Košmaras kažkoks
BeYourself parašė:
Mane jau ir vaiduokliukas turbut isverstu is koju is laimes.. na gal kita menesi. O jum tik augti ir rysketi!!! :*
labai labai jums aciu :* jums irgi linkiu sulaukti savojo stebuklelio
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai