EriCutea parašė:
Net akių nuo lėkštės nepakėliau, visus spirgučius suraitojau,kaip skanu buvoo poto jaučiausi kai nuodėmę padarius, vos paėjau
![]()
![]()
Šiandien vyras pra…
Ar irgi cepako gal noreciau. Bet man skanus cepelinai tik pas mama
EriCutea parašė:
Net akių nuo lėkštės nepakėliau, visus spirgučius suraitojau,kaip skanu buvoo poto jaučiausi kai nuodėmę padarius, vos paėjau
![]()
![]()
Šiandien vyras pra…
Ar irgi cepako gal noreciau. Bet man skanus cepelinai tik pas mama
Abra parašė:
Ar irgi cepako gal noreciau. Bet man skanus cepelinai tik pas mama![]()
O man nuo sekmadienio prasidėjo pykinimai.. Nestiprūs, bet jau kasdien tokį šleikštulį jaučiu, kad atrodo, kažką suvalgius apsivemsiu..
Nevėmiau dar neikart (tfu, tfu, tfu), bet nuo ryto iki kokios 15 h papykina.. Paskui iki kokių 19 h maždaug ramu, ir tada vėl...
Uj, tai neįsivaizduoju, kaip jaučiasi mamytės, kurios vemia, kaip darbe reiktų išsėdėt blaivaus proto
Planuojanti4 parašė:
O man nuo sekmadienio prasidėjo pykinimai.. Nestiprūs, bet jau kasdien tokį šleikštulį jaučiu, kad atrodo, kažką suvalgius apsivemsiu..
Aš ir dar nežinau ką tai reiškia
bet šiandien jau nuo pačio ryto, toks kaip guzulas gerklėje stovi, gal ir man prasidės šie "smagumai"
Sveikos mamytes
norejau pasiklausti ar jau buvote pas gine pirmam vizitui??? pagal skaiciuokle rodo, jog 6 sav. buvau siandien pas gine, bet nieko nemate... skaitinejausi kad 6 sav jau matosi puslele, o pas mane nieko..nors ir labai ilgai neieskojo
sako gine dar mazas nestumas, kad kas nors matytusi, israse kraujo tyrimus ir eisiu kita savaite vel.. labai baisu, kad kur ne vietoj zirniukas
agnyte83 parašė:
Sveikos mamytesnorejau pasiklausti ar jau buvote pas gine pirmam vizitui??? pagal skaiciuokle rodo, jog 6 sav. buvau siandien pas gine, bet nieko nemate... skait…
TD skaiciuokle nestuma rodo savaite didesni.
As pas gine buvau pirmadieni. TD skaiciuokle pradejo rodyti 7sav. Bet is tikro buvo 6 sav 1d. Jau mate. 13mm dydzio. Paskyre tyrimus ir su ju rezultatais liepe vel ateiti po 10d. Darys kontrolini echo.
Tad jei Jums skaiciuokle raso 6sav, tai reiskia kad yra 5sav ir atitinkamas skaicius dienu.
Linkiu, kad kitas vizitas pas gydytoja Jus nudziugintu
Sveikos . Man tai tik balandžio 29 d . pas gydytoją , tai per šias 3 savaites išprotėsiu turbūt nuo nežinomybės ar viskas gerai
Dariausi 3 testus visi teigiami
tai tikiuosi , kad jau vystosi leliukas . Tėvelis labai apsidžiaugė mūsų , kad turėsime dar mažiuką . Jaučiuosi gerai , tik va nuovargis šiek tiek kamuoja , pykino dar kolkas tik kelis kart , bet , kad labai bloga būtų nesiskundžiu
Tik vat su studijom nežinau ką daryt
Planuojanti4 parašė:
Man taspats! Šyrit alkana be pusryčių ėjau į parduotuvę, nuėjus alkis dingo ir vos neapsivėmiau ten kaip pykint pradėjo. Tik spėjau kažką pasimt ir išeit. Tai po truputį valgau lengvą maistą.
Man antra diena jau taip
vitaa9 parašė:
Sveikos . Man tai tik balandžio 29 d . pas gydytoją , tai per šias 3 savaites išprotėsiu turbūt nuo nežinomybės ar viskas geraiDariausi 3 testus visi teig…
Sveikinu!
O kelintam kurse jus? Kiek dar liko? Jei yra galimybė tai pabaikit
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai