lauku.rasa parašė:
jei miega tai dieną žadinu kas 3 valandas, bet jei pats nori anksčiau tai duodu. mūsų mažyliui diegliukai 3savaičių prasidėjo.
Tai va, bijau kad dar per anksti dziaugiuos
na ziuresim kaip ten bus
lauku.rasa parašė:
jei miega tai dieną žadinu kas 3 valandas, bet jei pats nori anksčiau tai duodu. mūsų mažyliui diegliukai 3savaičių prasidėjo.
Tai va, bijau kad dar per anksti dziaugiuos
na ziuresim kaip ten bus
Just_tina parašė:
Ooo taip!!! Ir dejuoja ir pukshi, buna nusiziovaudamas, per miegus, net rikteli..:)) taip kad mano miegas toks zuikiskas visiskai, po kiekvieno garso itempi ausis, …
Tikriausiai sapnuoja, juk mumiku įvairiausių padaro miegodami ir nusišypso
tina999 parašė:
Tikriausiai sapnuoja, juk mumiku įvairiausių padaro miegodami ir nusišypso![]()
Mimikų
greetulka parašė:
duodu kada nori tik kas 2val keiciu kruti
As nusitraukineju ir is buteliuko duodu, su savo pirmąja is krūtines duodavau tai vos ne visa diena praguledavau, o dabar šaldytuve pristampuota buteliuku tai ir as ir vyras maitinam, kuris laiko turim
tina999 parašė:
Tai va, bijau kad dar per anksti dziaugiuosna ziuresim kaip ten bus
![]()
bet mūsų zuikiui palyginus švelnūs tie diegliukai ir panašu, kad lašiukai padeda, tad tikiuosi, kad tik taip ir bus
ievuliukas123 parašė:
Man net neramu pasidare, mano maziukas kakoja 1-2 kartus per para bet prikrauna po pilna pampi. O jus sakot kad lb gerai kai daznai po bisky...![]()
Mano mazyte pirmas 4 savaites taip pat labai daznai kakodavo( po kiekvieno maitinimo, kartais ir pries ir po maitinimo) bet prasidejus 5 savaitei isvis i doena tik karta pakakoja o buna kad isvis pora dienu buna tuscia
bet matau kad mergyte jauciasi gerai zinau kad tikrai sociai valgo tai nesuku galvos
be to kazkur skaiciau kad mp maitinamas kudikis gali nesitustinti net iki 10 paru ir tai dar normalu
tina999 parašė:
Sveikutes! Tos kurios maitinat savo pienuku islaukiat 3ju valandu? Ar bet Kada duodat? Kaip su pilvuko putimu? Mes kolkas ramūs (valgau viska) bet mum tik 2 sav, ga…
Diena mums labiau sekasi islaukti tas 3h, o vakare pries naktini miega tai reik kad 30min o kartais ir dazniau, naktibirgi keliames kas 3-4h
Vectra parašė:
Diena mums labiau sekasi islaukti tas 3h, o vakare pries naktini miega tai reik kad 30min o kartais ir dazniau, naktibirgi keliames kas 3-4h
Va va! Mum taip pat vakare irgi dažnai duodu, po nedaug išgeria, bet nuolat, mano visa diena pramiega, net valgo miegodamas, bet vakare gali 5h nemiegojęs išbūt, paskutinį kart valgo apie 23h tada 5 ryto, bet pavalgo ir toliau miega
tina999 parašė:
Va va! Mum taip pat vakare irgi dažnai duodu, po nedaug išgeria, bet nuolat, mano visa diena pramiega, net valgo miegodamas, bet vakare gali 5h nemiegojęs išbūt, pa…
Pas mus tai vakare megsta parekti, bet dazniausiai 24h luzta. Tada ismiega iki kokiu 3-5h kaip kada, bet pavalgo ir vel miega iki 8-9h
Vectra parašė:
Pas mus tai vakare megsta parekti, bet dazniausiai 24h luzta. Tada ismiega iki kokiu 3-5h kaip kada, bet pavalgo ir vel miega iki 8-9h
Pas mus ramus, kol kas rekia tik kai valgyt nori, o taip pramerkia akis ir žiuri, sese 3ju metu yra, kuri žvygauja rėkauja, kibina, soskes kaišo tai tas tik žiuri ir klauso
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai