Justinakat parašė:
mes naudojam 3 nr, sveriam 6420g ugis 64cm, o pampiam mokam uz 87vnt 14e, kiek jus mokat?
56 vnt - 8 eurus mes mokam. perkam internetu, pristato tą pačią dieną iki durų :))
Justinakat parašė:
mes naudojam 3 nr, sveriam 6420g ugis 64cm, o pampiam mokam uz 87vnt 14e, kiek jus mokat?
56 vnt - 8 eurus mes mokam. perkam internetu, pristato tą pačią dieną iki durų :))
simi parašė:
kaip su vitaminu d reikalai?
Nuo trecios savaites kiekviena diena 2 lasiukus. Duodu aliejinio pagrindo nes gydytoja sake toki geriau issisavina.
waidute2 parašė:
Oi kaip senei as cia buvaudar pries pat gimdyma.o poti taip ir neatradau laiko cia apsireiksti
ar dar yra senbuviu?kaio laikotes?kaip jusu mazuliai
Sveikute!!! Tai pasakok kaip praejo viskas! O tai jau visko prisigalvojom
kaip gimdymas? Kaip jauciasi mamyte ir vaikelis?
Oi nei atsimimt nenoriu
gimdziau 24val. Uzskatino 9ryte. 11Val prasidejo saremei.ir taip iki kito ryto.ir tik 11:17val gime mano berniukas cezario pagalba. Sunkei atsidarinejo kaklekis.bet kai atsidare neisistate galvute i tinkama padeti. Ir tai sake ten pas mane siaura viskas.kazin ar isgimdysiu.bet va...vistiej kazko lauke ir neskubejo daryt cezario.tik kai pamaina pasikeite nusprende kad nieko kitaip nebebus.daugiau negimdyciau kauno krikscioniskuose gimdymo namuose..su zmonemis elgesi kaip su gyvuliais
waidute2 parašė:
Oi nei atsimimt nenoriugimdziau 24val. Uzskatino 9ryte. 11Val prasidejo saremei.ir taip iki kito ryto.ir tik 11:17val gime mano berniukas cezario pagalba. Sunke…
Nu va, vet manau viska atperka sunelis.
Man taip pat prasidejo saremiai sestadieni 5h ryto, o gime dukryte sekmadieni 11h, taip pat cp pagalba, bet viska pakartociau dar kart
As gimdziau 2-oje ligonineje, 10h laukiau kol atsidarys 2cm... iskankino belenkaip, vaikas neisistatinejo, laike pusiau sedincia, maniau isprotesiu. Pamainai pasikeitus tokia nemaloni gydytoja pakliuvo, skyriaus vedeja. elgesi kaip su gyvuliu, jokio zmogiskumo ir supratimo ir galiausiai taip pat prapjove. Vaikas buvo didelis, pries gulant i ligonine viena daktare pasake, kad as pati nepagimdysiu...taip ir buvo. Beje, su ta daktare susitikom operacinej ir mane atpazino, sako as sakiau kad nepagimdysi
baisu prisiminti ir gimdyma, ir ligonones personala taip pat... daugiau ten nenoriu ir kitom nerekomenduoju.
waidute2 parašė:
Oi nei atsimimt nenoriugimdziau 24val. Uzskatino 9ryte. 11Val prasidejo saremei.ir taip iki kito ryto.ir tik 11:17val gime mano berniukas cezario pagalba. Sunke…
O kaip personalas ir pats profesionalumas? Na pvz. Klinikose gali but rami nes zinai kad padarys viska kuo puikiausiai turiu omeny is medicinines puses o kaip krikscioniskuose? Ar gimdytumet ten pat antra karta?
Vectra parašė:
Nu va, vet manau viska atperka sunelis.
O del ko jums cezaris? As gavau pilna narkoze
tas man buvo baisiause
an@ parašė:
As gimdziau 2-oje ligonineje, 10h laukiau kol atsidarys 2cm... iskankino belenkaip, vaikas neisistatinejo, laike pusiau sedincia, maniau isprotesiu. Pamainai pasike…
O as tai labai patenkinta likau 2 ligonine
man antradieni prasidejo saremei 8 h apie 9 h isikvietem greitaja tai nuvazevom iki kliniku patikrino sako nko cia tau nera,jokiu saremiu o skauda belekaip patikrino kakleli ale sako vos atidares apie 1.5 cm nors pirmadieni tikrino buvo apie 2.5-3 cm ,atejo daktaras sako ar lb skauda nes seip nko pas jus cia nera eikit namo ir laukit o jei norit taip jau atsiult pasivaiksciokit po kliniku teritorija pusvalandi ir gryskit ,mes susinervine isejom gryzom namo prasikankinau su pastoveis skausmais kas keles min iki puse 4 h kazkur sakau vyrui kvieciam greitaja negaliu jau ir verkiau ir keturiom stovejau nu zdz baisu tai paprasem kad i 2 ligonine atvestu ,nuvazevom patikrino liepe persirenkt dave drabuzius ir i gimdykla buvo atsiver apie 4-5 cm nors pagal balus skausmas sieke tik 40 % iskart akusere pasiule nuskausminamuosius ,sutikau tai viska lb grazei dare vis ateidavo pasiziuret kaip laikausi tai iki 10h vakaro gulejau patenkinta be skausmu
ooo poto prasidejo
stumt sunkei sekes dar prakirpo jegu mazai buvo po pirmo stumimo neligdavo kitiem ...aisku kelis kartus buvo pakeltas tonas akuseres nes blogai kvepavau arba nelaiku stumiau
11h pagaliau islindo mano princese ...viska grazei sutvarke poto mane ,pakonsultavo iskart kaip kas po gimdimo
zdz buvo daug baimes ziaurei nenoriu net prisimint visko ir nebuvau istikruju prisiminus
bet jei ne 2 ligonine klinikose buciau prasikankinusi kogero ne viena para
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai