cipse parašė:
Dirbu siandien iki 19val![]()
prasideda20h,bet buvau arenoj,bilietų jau nebėr.važiuosiu anxčiau,vistiek tikiuos atsiras kas parduos savo..būtų lb gaila ten nenueit
cipse parašė:
Dirbu siandien iki 19val![]()
prasideda20h,bet buvau arenoj,bilietų jau nebėr.važiuosiu anxčiau,vistiek tikiuos atsiras kas parduos savo..būtų lb gaila ten nenueit
ragana1989 parašė:
Sveikos mamytes ar lankotės baseinuose? Gal yra kokie nors atsiliepimai apie baseiną esantį kovo 11 g?
Gyvenam šalia jo,,bet tik kartą buvom.didelis plotas,baseinas,jakuzi,1čiuožykla,nk įpatingo.tik pamenu kad kažkaip lb nebrangu,ypač su močiutėm vaikams
ragana1989 parašė:
Sveikos mamytes ar lankotės baseinuose? Gal yra kokie nors atsiliepimai apie baseiną esantį kovo 11 g?
Lankausi, bet kitame. Girstutyje palyginus brangu, žinant faktą kad nei pirtis nei jakuzi nėra aktualu šiuo metu.
Cocone parašė:
Sveikos mamytes. Esu naujoke siame tevu darzelyje ;))
Stebuklo laukimo data 2016 balandzio 24diena :))
Sveika prisijungus
man gimdyt geguzes pradzioj ;)
yyzzyy parašė:
Lankausi, bet kitame. Girstutyje palyginus brangu, žinant faktą kad nei pirtis nei jakuzi nėra aktualu šiuo metu.
Bojai eiti į jakuzi ir pirtelė?
barboryte19 parašė:
Bojai eiti į jakuzi ir pirtelė?
Ginė sakė net nebandyt, nuo pat pradžių nėštumo. Sukelia persileidimus arba išankstinį gimdymą. Negalima karščio.
yyzzyy parašė:
Ginė sakė net nebandyt, nuo pat pradžių nėštumo. Sukelia persileidimus arba išankstinį gimdymą. Negalima karščio.
Aš eidavau porakart po keletą minučių ir jei norėčiau,Eičiai ilgiau,nuojauta yra kas galima,ko ne
barboryte19 parašė:
Aš eidavau porakart po keletą minučių ir jei norėčiau,Eičiai ilgiau,nuojauta yra kas galima,ko ne
Man po šiltos vonios negerai pasidarė. Tai manau ginės žino ką sako.
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai