meestee parašė:
Na ka, prisiduodam ir mes, snd 13:12 gime dukryte, 3300g, 51cm. Naturaliai, prasikankinom 1,5 parosSveikinimai ir visoms pirmesnems mamoms
![]()
Sveikinimai. Ramiu naktu ir poilsio jums!
Va ir sulaukem sios dienos gimimo
meestee parašė:
Na ka, prisiduodam ir mes, snd 13:12 gime dukryte, 3300g, 51cm. Naturaliai, prasikankinom 1,5 parosSveikinimai ir visoms pirmesnems mamoms
![]()
Sveikinimai. Ramiu naktu ir poilsio jums!
Va ir sulaukem sios dienos gimimo
meestee parašė:
![]()
Sveikinu
lazdlaur parašė:
As siandien galvojau arba mirsiu, arba gimdysiu... Ryte pabudau su baisiu galvos skausmu, negalejau galvos pakelti. Vyras isejo i darba, paliko verkiancia namie. Gr…
Laikykis! Pirmiausia poilsio sau ir viskas bus kaip turi buti. Saunuole, jau daug isnesiota. Taigi nesvarbu kuriuo keliu, bet su mazyle jau greit susitiksit ;) stiprybes!
leiliukas parašė:
Tikiuosi neteks rezervacijos atšauktTik su svoriu įdomu...Aš priaugau 6,5kg.,o vaikas jau 4,5kg sveria
Įdomu kiek neteksiu pagimdžius
![]()
Laikom laikom rezervacija ;) o su svoriu panasu iskart i minusa keliausi arba i savo naturalu. Jegele!
Echo netikslu svori rodo, tai gal bus mazesnis vaikutis nei 4,5kg ;) svarbu sveikas ir viskas gerai. Kiek priaugo tiek ir svers
Na ka, buvau pas ginekologe apziurai; ) taigi vakelis nebus labai didelis iki 3 kg, nors pries tai vis budavo didesnis, nei norma, maniau, kad jau kokiu 4 kg tikrai bus. Placenta jau trecio lygio, pilnai subrendusi. Bet kai klausiau ka tai reiskia, gal jau greit gimdysiu, tik nusisypsojo ir nieko nepasake... kaklelio nematavo, sake, kad pavojinga dabar, galima netycia ir vandenis nuleisti per ta apziura kaklelio. tad belieka laukt...; )
meestee parašė:
![]()
Sveikinu
leiliukas parašė:
56 sakė tikrai bus geri.Tik aišku neilgaiGimdyt leis.Ten juk rašo paklaidą +-700g.Tai sakė pagal mano pilvą gims maždaug 4200g.
man juokas ima, kad tilps leliukas i 56 dydi. Mano pirmoji gime 4100 ir 56 cm. Gerai, kad turejau 62 dydi ligonineje...Beje, ir si dydi isaugo ypac greitai. Turiu 56 dydzio jei leliukas gimtu anksciau ir tiek. Visi kiti nuo 62...
lazdlaur parašė:
As siandien galvojau arba mirsiu, arba gimdysiu... Ryte pabudau su baisiu galvos skausmu, negalejau galvos pakelti. Vyras isejo i darba, paliko verkiancia namie. Gr…
O man pazistama situacija. Pirmam trimestre kankinausi nuo migrenos,kuri uzeidavo kas 2 dienas, o siaip budavo 1 k per metus. Treciam trimestre vel sugrizo skausmai, tik aciu dievui neilgam. As manau cia viska hormonai daro, tik nepamenu vyr ar mot...
maja_r parašė:
O dar si penktadieni turiu dalyvauti drauges vestuvese...malonumas tai menkas - i drabuzius jau sunkiai telpu, aukstakulniu irgi negaliu autis
speju, pr…
Man po uzpraeitos savaites krikstadukres 18 metu gimtadienio teko iki Santariskiu nulekt pasitikrint savaitgali... Nors ir maisto saugojausi, bet teko 5 h issedet uzstalej, matyt zarnos susiraite ar pilva nuspaudziau... Zodziu, kankinausi po to ir po savaites nervai nebeislaike, kad kazkas ne taip. Geriau tokiu renginuku privengt.
Prisimenu kai i vienos grupes koncerta nupikau bilietus i fanzone (iki koncerto likus kazkur virs pusmecio), o po to -koncertas ir man 3 men nestumas. Vyras ejo vienas. Nerizikavau. Vyras is koncerto skambinejo ir leido klausyt, o as nagus namie grauziau...
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai