Lerina parašė:
Na jums tiesiog taip nera buve, kad negalit isivaizduot, kad kazkas neskiria kur vaikas, kur gimdos susitraukimas.
Na, atsiprasau, kad nesuprantu. Nestumas tik antras
Lerina parašė:
Na jums tiesiog taip nera buve, kad negalit isivaizduot, kad kazkas neskiria kur vaikas, kur gimdos susitraukimas.
Na, atsiprasau, kad nesuprantu. Nestumas tik antras
Lerina parašė:
Man dažnai taip nutinka, iššoka dešinėje pusėje toks guzas, bet ne minutei laiko, trumpiau, tai jaučiasi kad leliukas įsispiria.
linutethefirst parašė:
Cia tie gydytojai isvis man nieko nesako, nuo penktadienio tik siandien sugebejau ispesti, kad penktadieni darytas retngenas parode, jog jo plauciai neishsivyste :(…
Puikiai jus suprantu kaip jūs dabar jaučiates, pati savo kailiu viską patyriau. Laikykites viskas bus gerai
Mano sūnukas iš balanduko tapo gruodinuku... Po 2 menesiu ir savaites grįžom namučio ir viskas puikiai
_Bri_ parašė:
Va as buvau gordejus kazkada kad 2ligonine remontus daro bet tada kazkas pasake kad jau viskas sutvarkyta o pasirodo niekas cia dar nesutvarkyta.
Klaipėdos gimdymo namuose blogiau buvo kol vyko remontai.
tai manau atitinka higiena.... Kitaip juk neleistu but gimdyvem su vaikuciais
Astii parašė:
Na, atsiprasau, kad nesuprantu. Nestumas tik antras![]()
Gal per trecia pajausit. Jums keista, kai kazkam kyla normalus klausimas, man keista, kai kazkas neturedamas atsakymo vistiek jaucia poreiki pakomentuoti, kad net pirma karta laukiantis tai lengva suprast. Visi zmones, nestumai ir pojuciai skirtingi, tad jei jus viska suprantat kas vyksta su jusu kunu, puiku, bet tos, kurios nesupranta, neturetu del to blogai jaustis uzduodamos klausimus.
As atsimenu mano sesuo pries 8 metus gulejo tai buvo tas pats siaubiakas 2ligoninej,bet tikrai tikejausi,kad per tiek metu nesuremontuos. Nesirinkciau 2ligonines vien tik del aplinkos,gali girt ka nori ten bet aciu ne. Ir taip baisu tas gimdymas o cia dar patenki i cernobilio griuvesius
jau ne tie laikai manau,kad tokiom salygom guleti. Kur valdzia? Ka jie nemato kas cia darosi? Atgyvena kazkokia
liep@ parašė:
Man vienoj pilvo pusej iskyla toks didelis kietas guzas, tai cia gimdos susitraukimas ar vaikutis taip isiremia???
Manau kad vaikutis
aš kartais atrodo nejauciu kad vaikas juda, bet kai žiūriu į pilvą tai matau, kaip kad sakot, kažkur guzas iškyla, arba subanguoja... O jausmo jokio. Gal oda jau tiek elastinga, kad nebejauciam
savo gydytojai sakiau dėl to, tai taip, sakė kad mažylis juda
gal tuos stipresnius, iš jėgos judesiukus jauciam, O kai švelniai priliecia - nepajauciam, bet matom
MildaMM parašė:
As treciam aukste 323 palatoj. Vaizdelis pas mane irgi ne koks
Nenoriu labai gasdinti, bet panasiose palatose guli mamytes po gimdymo su leliukai…
Gimdziau pirmame, dabar guliu 356, kaimynes esam
uzsukit i svecius
jurmale parašė:
Ojej, kaip baisu... ir grindys betonines? ! Laikykites! Tikiuosi mazyliui greitai pageres ir isleis namo![]()
Jo jo, grindys tos akmenines kaip mokykloj
Loreta1234 parašė:
Eina naciort, kaip rusyo kaip pačios sveikata? Gerai jautiesi (nekalbant apie psichologine būsena...) ? Nieko neskauda?
As tai gerai, sykart tikrai labai greitai pagimdziau, labai klausiau akuseres ir gydytojos, tai nei plysau nei kirpo tai klynas praktiskai jau sveikas
patarimas visom, per saremius svarbiausia kvepuoti kvepuoti ir dar karta kvepuoti .... O kai jau gimdysit klausykit ka liepia daktare ir akusere, ishsaugosit sveikesni klyna
_Bri_ parašė:
Va as buvau gordejus kazkada kad 2ligonine remontus daro bet tada kazkas pasake kad jau viskas sutvarkyta o pasirodo niekas cia dar nesutvarkyta.
Man sitas klausimas irgi kyla
zinok cia buvusios infekcinio skyriaus patalpos, o remontai tebevyksta, remontuojamas antras aukstas, tai kol kas cia ir tu gimdyviu nedaug
kriste0506 parašė:
As atsimenu mano sesuo pries 8 metus gulejo tai buvo tas pats siaubiakas 2ligoninej,bet tikrai tikejausi,kad per tiek metu nesuremontuos. Nesirinkciau 2ligonines vi…
Labai taikliai pasaket, tikrai cia viskas kaip po cernobilio
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai