Rippinster parašė:
O jusu leliukai buna kad miegodami suverkia karts nuo karto? Miega, lyg verkt pradeda, ateinu prie lovytes, ziuriu miega ramiausiai.
BUna
Rippinster parašė:
O jusu leliukai buna kad miegodami suverkia karts nuo karto? Miega, lyg verkt pradeda, ateinu prie lovytes, ziuriu miega ramiausiai.
BUna
Rippinster parašė:
Būna ir mums taip.
Rippinster parašė:
Buna buna visokiu garsu 😊 tiek informacijos jie turi apdorot miegant, kad visaip kunelis isreiskia emocijas.
Erika21 parašė:
Kas dėl vandens, tai manoji nors ir valgo kas valanda, bet jai nepakanka skysčiu, penktadieni buvom pas pediatra dėl alergijos ir jis iškarto krauja pasidarė ir jis…
Per tirštas kraujas gali būti ir nuo vitamino K injekcijos
Clarabella parašė:
Per tirštas kraujas gali būti ir nuo vitamino K injekcijos
Na šiandien vėl tikrino krauja, kad pažiūrėt ar padeda vanduo, na ir situacija stipriai pagerėjus, tai dėl to žinau jog tikrai trūko skysčiu kuriu negavo pilnai su mano pienu 😊
Reikia patarimo. Mano grazuole jau tris dienas be perstojo kabo ant kruties ir ziauriai verke, nurasiau viska pilvui. Siandien isvis valgo kas valanda arba dar dazniau. Nusitraukti pavyko tik 20ml
Ji pabudusi zindo 40min ir vistiek niurzge tad noredama patikrinti ar ne alkana daviau tuos 20ml, ji juos sugere ir pradejo nervuotis ir vel ieskot kruties. Daviau kita, ir is jos ciunkuoja jau 10min. Manau pieno truksta. Nes nu nesamone, kad vaikas tiek valgytu
simute777 parašė:
Sakykit, kaip LT po gimdymo(kol dar ligoninej) pirmos dienos, jei nera pieno,daktarai nesiulo misinuko, bet jau kol atsiras pienas?Nes man siulo istisai prie papo l…
Kantrybes, kuo dazniau desit prie krutines, tuo geriau, uzsives pienuko gamyba. Kauno Klinikose mano palatos draugei kai jau pastebejo, jog vaikutis alkanas, verkia, paspaude krutis, o pas ja nebuvo priespienio, tai nese misinuka kas 3 val. Bet pries misinuka 15 min vistiek liepe duoti zisti ir tik tada sumaitinti
jusa parašė:
Reikia patarimo. Mano grazuole jau tris dienas be perstojo kabo ant kruties ir ziauriai verke, nurasiau viska pilvui. Siandien isvis valgo kas valanda arba dar dazn…
Augimo suolis matyt...
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai