AlbinaN parašė:
Kiek daug nauju merginu! Sveikinu!!!![]()
![]()
![]()
Kam is pradziu nepamate antro vaikelio, tai greiciausiai del to, kad vidini echosk…
Ačiū
smagu išgirsti panašių istorijų
AlbinaN parašė:
![]()
![]()
Kam is pradziu nepamate antro vaikelio, tai greiciausiai del to, kad vidini echosk…
Ačiū
smagu išgirsti panašių istorijų
Amuleta parašė:
A, tai taviškiai garantuotai bus identiški?mano sakė, kad mato,jog atskiri nameliai, tik nežinau, ar tai jau reiškia, kad ir placentos atskiros
na taip, su d…
Man garantavo, nes jau aiškiai matėsi, kad viena placenta
Dar neaišku, kada į klinikas, aš pas savo gydytoją tik ketvirtadieniui užsirašiau, anksčiau vietos nebuvo. Net nežinau, ar ji dažnai su dvyniais susiduria, nes nuėjau tiesiog į pirminės pagalbos centrą prie namų, pas pirmą pasitaikiusią gydytoją. Ten net echoskopų nedaro, teko kitur važinėti. Tiesiog tikėjausi eilinio nėštumo, tai nesirinkau gydytojos
Koricka, dėkui už informaciją dėl atostogų. Turėsim su draugu laiko nuspręsti, ką daryti. Bet kad jis negrįš į darbą, tai faktas, nes dar vyresnėlis mokyklą pradės lankyti, neįsivaizduoju, kaip jį dar po pamokų pasiiminėti turėčiau viena :/
Meškėnė miške parašė:
Man garantavo, nes jau aiškiai matėsi, kad viena placenta![]()
O tai nemąstai paieškoti priežiūros kažkur kitur?
aš tai sakiau, tiesiai šviesiai paklausiu, ar tekę su dvyniais nėštumą prižiūrėt ir ar norisi manąjį prižiūrėt
nes joms irgi didelė atsakomybė..
Amuleta parašė:
O tai nemąstai paieškoti priežiūros kažkur kitur?aš tai sakiau, tiesiai šviesiai paklausiu, ar tekę su dvyniais nėštumą prižiūrėt ir ar norisi manąjį prižiūrėt …
Tai vis tiek mane stebėjimui į klinikas siųs
o šiaip pažiurėsiu dar kaip gydytoja reaguos ketvirtadienį. Iki šiol man ji visai neblogą įspudi paliko
AlbinaN parašė:
![]()
![]()
Na man antra karta tik pamate, bet taip pat su vidiniu echo dare. Pirma karta tik 1 zirniukas buvo. Tarp echo 1 sav laikas, gal tada tik pasidalino.. ?
La momme parašė:
Sveikos.
Jungiuosi ir aš prie Jūsų, merginos!šiandien tik sužinojau
![]()
Sveikinu!
Kokios reakcijos jusu, vyro? ?
Laba diena moterys! Sakykit , patarkit , zodziu as nieko nezinau nezinau kur pasidometi. Situacija tokia. As esu nedirbanti turiu invaliduma. Esu dirbusi iki praeitu metu vasario menesio.( jau va visi metai kaip bedarbe)Laukiames dvynuku. Nusprendem , kad vyras eis i vaiko prieziuros atostogas 2metam. Ar gal vis gi man priklauso kazkokios ismokos? Kada jis darbdaviui turi pranesti del to kad eis vaiko prieziuros atostogu? Kokiu dokumentu reikia. Aciu jeigu galite parasykit i pirvata (nes ne visas zinutes sugaudau.aciu
)
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai