PatiDifuza parašė:
Panos tikrai! Jūs Richard Gere ar Patricia Kass pavardes irgi savo kalba skaitot ir suvokiat?
Butent mano vyra Amerikoj taip ir vadino - Aldžirdas.. Ne visur bet..
PatiDifuza parašė:
Panos tikrai! Jūs Richard Gere ar Patricia Kass pavardes irgi savo kalba skaitot ir suvokiat?
Warle parašė:
Nu wow
mano vyrą dažniausiai pavarde vadina, nesakau sunku ištarti, ypač Azijos šalyse. USA nebuvom, bet Londono šalį jis buvo Algirdas su labai minkšta R
Diadema parašė:
Gal nuo salies priklauso, zinau Ruta, kuri keite varda, nes australams jos vardas su “root her” asociavosi, tai negrazus toks issireiskimas. Bet ne visi ima i galva…
Va del usa ir as nezinau. Airijoj anglijoj tikrai ass nera.
Medeira parašė:
Man liepė kalcį su vitaminu D, kad butu kartu ir gert vakarais, nes geriau įsisavina. Nusipirkau irgi kalcigran apelsinu skonio, jau baigiasi pakuote, tai vel pirks…
Nusipirkau ir aš calcigraną po kiek geriat tablečų? Geležį tai floradix pageriu kai nepamirštu ir elevit taip pat, jame yra folio kažkiek.
P.s. anksčiau kažkas domėjosi žindymo skraistėm, tai labai fainą pirkau, satininę, viduj su įsiuvais burnytei apvalyt ir tranpsortavimo maišeliu 😉
Bounty parašė:
Nusipirkau ir aš calcigraną po kiek geriat tablečų? Geležį tai floradix pageriu kai nepamirštu ir elevit taip pat, jame yra folio kažkiek.
Kur pirkot?
Viktorija parašė:
Ar jau kuri darėtės gliukozės tyrimą? Galit papasakot kaip kas vyksta? Labai norisi iš pirmų lūpų išgirsti. Ar daugeliui bloga buvo, o gal kažkuriom skanu visa tai?…
Dariausi, taip tirpala nusipirkt reik. Kadangi dariau ne pirma karta jau aplamai, tai pirmiausia ka dariau kitaip atsinesiau savo stikline ir sauksta, nes pask kart kai reikejo i vienkartini puodeli supilt tuos 75gramus gliukozes, tai ten pusiau kose buvo, nejo ismaisyt, o gert slykstu ta kose, todel sikart mane isgelbejo mano stikline, kurioje laisvai ir tvirtai galejau maisyt tuos miltelius, istirpo visi, neliko nei vieno, delko visiskai nebuvo slykstu gert, aisku isilasinau ir citrinos i gerima, kad skoni pagerintu. Bloga nebuvo visiskai, kadangi anksti keliaus tai miegot tik norejau labai
maziau galvokit apie tai, kaip kitoms buna bloga ir pan, nes isankstines mintys ir padaro tokia busena
Rindre parašė:
Mačiau, kad kalbėjot lyg apie jį, rašo, kad nemaža nuolaida, gal kam praverspati nesidomiu šiuo modeliu, todėl tiesiog dalinuosi, gal kam pravers
![]()
O koks svoris to vežimėlio su važiuokle ir lopšiu arba sportine dalim. Niekur nerandu... Tik lopšio radau svorį...
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai