2021.11.05 21:55 (prieš 4 m.)
Pas mus darželyje pastebėjau labai auklėtoja atidirbus su Kakės makės knygelėm, tai negalėjau atsistebėti kaip pradėjo tvarkytis dar anais metais pavasarį pažaidus iškart (vasaros keli mėnesiai aišku buvo apgriuvę, bet po daržo vėl grįžo pavyzdinė tvarka), dabar skaitant irgi labai įdėmiai visus daiktus istorijoje veda paveiksliukus, juokas ima, bet atradau tas knygeles dukros pagalba kiek jos daug pasako :)) ...o kadangi tvarkosi,tai kai kas dingsta namuose (mama kalta kokius ne žaidiminius daiktus slapsto savo), ji sako ei nykštuk..niu niu niu taip negalima į langą kur maždaug mėnulis turi būti, ryt grąžink aš tvarkausi 😅 tai žodžiu tų baimių ir nėra, beje kakės makės video nepatinka jai. Tai va stebiuosi labai kaip auklėtoja puikiai tvarkosi su tom knygelėm ir vaikus mokina, man pradžioj keista pasirodė, bet matau labai visus vaikus pakalbėjus teigiamai veikia, gyvena mūsų grupės vaikais be bardakų
na ir kitų dalykų ko mokoma knygelėse, tai žodžiu šitas popsas mane labai stebina teigiamai panaudojus mokant.
Ir dar va pvz su knygele tamsa skaitant vienu metu intensyviai, ji pradėjo prašytis į lauką vakare prieš miegą pažiūrėti kokia tamsa graži (pas mus kadangi prabanga žvaigždės matosi, mėnulio reikalai), tai jai labai gražu, va ir knygelės inspiracija jos veiksmui. Žinot as ant tiek nesu pažengus subesti reikalų, tai man labai smagiai kitos knygelės susiriša istorijos, mokausi to istorijas perkelt į realybę vaiko akimis. Dabar prieš užmiegant jai reik žvaigždelių lemputės, nori žiūrėti į mėnulį.