ErikaEr parašė:
Sveikos 🤗 butu visai smagu kad ir siandiena kartu pastumdyti vezimukus, kurioje miesto dalyje Jums smagiausiai vaikstosi? 🙂
Mes dažnai einame prie simonaitytės kalno
palei tą parkeli pasivaikscioti
o jūs Is kurio rajono esate ?
ErikaEr parašė:
Sveikos 🤗 butu visai smagu kad ir siandiena kartu pastumdyti vezimukus, kurioje miesto dalyje Jums smagiausiai vaikstosi? 🙂
Mes dažnai einame prie simonaitytės kalno
palei tą parkeli pasivaikscioti
Mazutyte parašė:
Mes dažnai einame prie simonaitytės kalnopalei tą parkeli pasivaikscioti
![]()
Mes ir daznai eidavom ten pasivaikscioti, bet kai atsilo orai pradejom ilgesnius pasivaiksciojimus daryti, tai pagrinde centro dalyje vaikstom 🤗 siandiena nusimato vaiksciojimas kar kar parke, nes tevelis isleis dar truputi tinklinuka pazaisti 🤗 tai jeigu ne per velu 17,30-18val galetume ir iki Simonaitytes atkeliauti 😉
ErikaEr parašė:
Mes ir daznai eidavom ten pasivaikscioti, bet kai atsilo orai pradejom ilgesnius pasivaiksciojimus daryti, tai pagrinde centro dalyje vaikstom 🤗 siandiena nusimato …
Butu puiku
mes mazdaug apie 17:30 eisime į lauką
tai jai ka ir galėsim susitikti 😊
Lokysta parašė:
Pas mane katinas ir 4 šunysGerai, kad šunys aukštai nešokinėja
![]()
Sužinojau pirmą kartą apie tą baseiną, liuks, mačiau lelius galima nuo 5 mėn net vest
kartais jūsų draugė ne Diana kokia? Dar Indrę žinau pačioje gatvės pradžioje su mažais vaikais
kitų nelabai pažįstu, visi kas sau dar, po susirinkimo gal susipažinsim
Tylinaktis parašė:
Sužinojau pirmą kartą apie tą baseiną, liuks, mačiau lelius galima nuo 5 mėn net vestkartais jūsų draugė ne Diana kokia? Dar Indrę žinau pačioje gatvės pradžioj…
Renata, pačiam galiniam po kaire puse gyvena
Va aš tik šunis.vedžiodama tą baseiną ir užmačiau
Sveikos, mes gyvenam prie statybininku pr. Ir minijos g. Sankryzos. Pasivaiksciot dazniausiai einam prie Egles turgaus kitoj pusej kur aleja padaryta ir jei laiko buna nukeliaujam iki to parko su dviem prudais, kur netoli Simonaitytes kalno parko. Bet kadangi pietu miegam apie 2 - 2,5 val tai tik speju nueit iki parko ir jau einu atgal🙈😁 dar einam Nidos g. I stadiona prie socialiniu mokslu fakukteto😊 apsukam ratuku, pabegioju ir truputi pasimakstinu kol maZis miega. Tai jei kas tam gale gyvena galime susitikti😊 tik dabar dickis atostogauja, tai du men. Su savo trimeciu kartu i lauka eisim, tai jau toli nekeliausim. Arba kieme prie supyniu arba iki to stadiono Nidos g. 😊
Kami_Leks parašė:
Sveikos esamos/būsimos mamytės! Mano terminas birželio galas/liepos pradžia😊 esame senamiestyje, būtu labai smagu kada pastumdyti vezimukus! 😎😊😊
Aš centre gyvenu, tik terminas man liepos gale
Mazutyte parašė:
🌸🌸🌸SVEIKOS mamytes gal yra norinčių mamyciu vienos su vezimukais vaikstancioms/ar būsimoms mamytėms 😍 susitikti Antradienį nuo 🌿🌞12:00val ar 15:00val🌞🌿 ??
…
Norėčiau, bet kaip tik tuo metu einu į baseiną, o po, pas gydytoją
Mazutyte parašė:
🌸🌸🌸SVEIKOS mamytes gal yra norinčių mamyciu vienos su vezimukais vaikstancioms/ar būsimoms mamytėms 😍 susitikti Antradienį nuo 🌿🌞12:00val ar 15:00val🌞🌿 ??
…
Būtu smagu! 😊
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai