Women. parašė:
Nu priomnikas tikrai ne ta vieta, kur reiktu skambint klaust tokiu ne extra dalyku..
O tai kur skambint savaitgaliais? 🤷♀️
Women. parašė:
Nu priomnikas tikrai ne ta vieta, kur reiktu skambint klaust tokiu ne extra dalyku..
Ingka parašė:
Aš tai skambinčiau ir nesukčiau galvos, jei nežinočiau, kas vaikui. Jei neskubus atvejis, taip ir pasakys, nuramins. O jei skubus - vaiką į mašiną ir tiesiai į ten.
Ramciute parašė:
Aš tai skambinčiau ir nesukčiau galvos, jei nežinočiau, kas vaikui. Jei neskubus atvejis, taip ir pasakys, nuramins. O jei skubus - vaiką į mašiną ir tiesiai į ten.…
Bet telefonu atsiliepia priimamajame tikrai ne gydytojas :), gali būti žmogus, net ne su medicininiu išsilavinimu, išskyrus akušerinius priimamuosius.
Nemažai poliklinikų turi budinčius gydytojus jų padaliniuose šeštadieniais, o sekmadienį neblogėjant būsenai tiesiog išlaukti ateinančios savaitės.
bija parašė:
Bet telefonu atsiliepia priimamajame tikrai ne gydytojas :), gali būti žmogus, net ne su medicininiu išsilavinimu, išskyrus akušerinius priimamuosius.
Brolio žmona tikrai skambinus ir patarimų gavus 🙄 nežinau, su kuo ten ji kalbėjo, daktaru ar ne ☺️ bet kuriuo atveju ten irgi žmonės dirba, manau 😄 patars, kur kreiptis, jei padėt negalės.
Ingka parašė:
Nu tai jeigu extra, tai vaziuoti i priimamaji, jei ne extra, tai laukti pirmadienio. Gleives ismatose, jei tai nera su gausiai kraujo, tikrai ne extra
justė. parašė:
Sveikos, kaip jūsų vaikučiams praėjo 15-16mėn skiepas MMR? Kaip jautėsi? Kokios reakcijos buvo? O gal visai nieko?
Irgi idomu, mums vakar dare, gydytoja minejo, kad po 6-7 dienu gali isberti ir pakilti temp.
Highlander parašė:
Sveikos, mamos. Mums nebuvo extra atvejis, aš pati supanikavau, pasiskaičiau, nusiraminau, sulaukiau pirmadienio ir gavau siuntimą dėl maisto netoleravimo. Ačiū Wom…
Valio! Aciu Dievui pagerejo, kazkaip visada galvoju apie visus vaikus, kai cia paskaitau 🤦♀️
justė. parašė:
Sveikos, kaip jūsų vaikučiams praėjo 15-16mėn skiepas MMR? Kaip jautėsi? Kokios reakcijos buvo? O gal visai nieko?
Mes skiepijom MMR+Vejaraupiai, jokiu reakciju
Sake gali buti, kad isbers, nes buna po MMR taip, tai neissigasti
Bet nebuvo nieko kol kas
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai