Sashay parašė:
Mamos sirgusios covid ar uzsikrete jusu mazieji?kaip pasireiske?kaip atlaike?
Mano brolis su zmona baigia sirgti, bet vaikams nieko 🤷♀️ nebent be simptomu. Itariat covid sau ar vaikui?
Sashay parašė:
Mamos sirgusios covid ar uzsikrete jusu mazieji?kaip pasireiske?kaip atlaike?
Mano brolis su zmona baigia sirgti, bet vaikams nieko 🤷♀️ nebent be simptomu. Itariat covid sau ar vaikui?
Mamos, nu aš apakus! Pirkau turguj skarytę tokią damačkai savo. 7€!!! Už medžiagėlės skiautelę
Dievaži, dabar galvoju, kad gi galėjau pati tokią susimeistraut. Trikampį iškerpi iš medžiagos it vuolia - skarytė.
Jau nekalbu apie kainas internetu.
Kodėl tie vaikiški drabužėliai tokie brangūs
Svajoniukas parašė:
Sau itariu ir jaudinuosi del vaiku
Neistversiu nepasisakius. Nedekit,mamytes,nuogu vaikuciu nuotrauku! Pupa,istrinkit nuotraukyte. Jus net neitariat,koks iskrypeliu yra tinklas suregztas. Man komentavo informatikas,tai baisu, kaip surenkamos vaiku nuotraukos. Gal pagalvosit,kad as cia senatviskai kliedziu,bet patikekit,mazu vaiku genitaliniu zonu neviesinkit,jei nenorit,kad jusu vaiko nuotrauka atsidurtu pedofilu bazese
justė. parašė:
Mamos, nu aš apakus! Pirkau turguj skarytę tokią damačkai savo. 7€!!! Už medžiagėlės skiautelę![]()
![]()
![]()
Todel, kad mamkos susilydo del visokiu grozybiu ir vistiek perka 🙈
As jau issiauklejau save net neprisiartint prie vaikisku rubeliu skyriu/parduotuviu, kol tiksliai nezinau ko maniskei truksta
bet uztai vis netycia sudeginu pinigus kitkam - visokiom knygelem, nu negaliu praeit pro ju lentynas parduotuvej, jei kokia miela pamatau net nepajauciu, kaip i krepseli ikrenta🤦♀️ cia turbut pasamoningai igyvendinu savo neissipildziusias vaikystes svajones 😁
justė. parašė:
Mamos, nu aš apakus! Pirkau turguj skarytę tokią damačkai savo. 7€!!! Už medžiagėlės skiautelę![]()
![]()
![]()
Gal galetumet parodyt kokia ten skaryte nes pastebejau , kad panos kaklas visad plikas buna visad gale , uzmaukslinu kapisona bet jai nepatinka
bija parašė:
Sveikos. Gal galit pasidalinti iš kur vaiko gimtadieniui perkat balionus ar vėliavėles ? Norisi, papuošti namus pirmojo gimtadienio proga, bet pasimečiau inter…
Vinted yra labai fainu rinkinuku
justė. parašė:
![]()
![]()
As tai juokiuosi kad man uzsikoduot nuo pirkimo reikia🤦♀️🙈 pirmas vaikas, tai tiek visko perku. Isaugtu rubu jau didysis kelioninis lagaminas. Dalies net nespejo panesiot.. Bet nepasimokau. Vyras tik renka siuntas is pastomatu🙈 va vakar parveze 4 siuntinius.. Vienam is ju 13 knyguciu😂🤦♀️
Jostai parašė:
As tai juokiuosi kad man uzsikoduot nuo pirkimo reikia🤦♀️🙈 pirmas vaikas, tai tiek visko perku. Isaugtu rubu jau didysis kelioninis lagaminas. Dalies net nespejo p…
Mano drauges trecias vaikas , bet vistiek tokia pat situacija 😅
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
stiprybės...