Julija83 parašė:
Pas V.Dumbrauskiene Karoso gatvej
Sofija 2, tik jūs pas Dumbrauskienę neikite, Krujalskytė arba Sivickienė padės labiau.
Julija83 parašė:
Pas V.Dumbrauskiene Karoso gatvej
Sofija 2, tik jūs pas Dumbrauskienę neikite, Krujalskytė arba Sivickienė padės labiau.
viktorijabz parašė:
Dar girdėjau kad Paltarackiene gera gydytoja
Kas gali but vaikui, jei su miegu viskas gerai, išmiegam ir 5h ir 7h bet paskutiniu metu pradeda užmiges po kiek laiko imt ir kasytis sau antakius akis, kakta. Ta prasme kasosi tol kol issimuisto visas ismeta soske ir prabunda nors zinau kad miegotu. pasupuoju toliau ir vel miega iki kazkokio laiko ir vel tas pats ranku kisimas i veida. Pleiskaneliu turim biski ant galvos bet tepu ir aliejukais ir tepaliukais ir antakius su kakta patepu pries miega bet vistiek drasko ir viskas. nagus jau taip suziuriu kad kokio kampucio nebutu astraus nes kitaip visa veida issiartu.. as net nzn ka ir daryt cia jau kaip priepuolis koks ar tas nervinis kasymasis?
Laurita1 parašė:
Sveikos mamos, mano mažyliui 3men ir maitinu pati. Ir kiek žinau kol maitini tol nesergi menesinemis o as apsirgau tai kaip suprast gal dar kam taip buvo ir gal g…
Man tas pats atsitiko, bet ne tokios gausios kaip seniau būdavo ir didelio skausmo nejutau. Kaip tau?
Bbrigita parašė:
Su Šv. Kalėdomis! 😘
Su Šv. Kalėdomis 🤗😘
juratinka1 parašė:
Aš jau prieš savaitę sirgau, kai buvo 6 sav po gimdymo 🙈🙉
Nesupykit, bet kodėl jūs rugsejinukų grupei, jei jūsų dukrytė ne rugsėjį gimė? 🤔😁
Jilita parašė:
Nesupykit, bet kodėl jūs rugsejinukų grupei, jei jūsų dukrytė ne rugsėjį gimė? 🤔😁
tai jau koks skirtumas, cia jau nelabai aktyvi grupe😃
Jilita parašė:
Mano dukra irgi gime rugpjuti, nors terminas buvo rugseji. Tai ka? Kelios dienos nieko nekeicia, jei vaikas labiau pagal issivystyma bus pagal rugsejo men, o ne rugpjucio ar kazkam spalio.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai