setaeli parašė:
Ačiū labai, merginos. Pralėkė tie metai siaubingai greit... Varom puoštis ir į šventę 🤩🌷
Sveikinimai 🎂🌹
O atrodo dar nesenai kalbėjom apie gliukozės tyrimus nėštumo metu ir priaugtą svorį😁o va jau metai 🙈
setaeli parašė:
Ačiū labai, merginos. Pralėkė tie metai siaubingai greit... Varom puoštis ir į šventę 🤩🌷
Sveikinimai 🎂🌹
O atrodo dar nesenai kalbėjom apie gliukozės tyrimus nėštumo metu ir priaugtą svorį😁o va jau metai 🙈
setaeli parašė:
Sveikinimai!
ievauoga parašė:
Kaip aš pavargau nuo žindymone tas žodis.. pavargau nuo to nuolatinio kabėjimo, klyksmo ištraukus spenelį, negalėjimo miegot be papo 😪 nevalgo praktiškai nieko,…
Manoji neblogai jau valge ir visiems gyriausi kad MP tik miegeliu metu ir nakti, o va jau trecia diena tik MP geria, kelia maike, bet as suprantu kad toks elgesys del dantuku, nes yra ir kiti augimo pozymiai, plius sirguliuojame..
As taip pat pavargau, bet ziema manau vien del ligu maitinsiu, ir labai tkiuosi kad grysime i rezima "tik miego metu"😁
Kanele parašė:
Aš maniau kad aš daug žindau, apie 5k per parą..
Oj, toli gražu 😁 Man būna vien per naktį tiek 🙂 O dienomis dar kokie 5-8 kartai, net nebeskaičiuoju normaliai 🤷♀️
Kanele parašė:
Aš maniau kad aš daug žindau, apie 5k per parą..
😂 ojej, tikrai ne daug 😄 mano kleckas kai mes namie, tai gali ir kas valandą prašyti, o jeigu dantukai dygsta, tai vos ne pastoviai, tai net nėra prasmės rimčiau rengtis, vaikštau vien su liemenuku 🙈
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai