2020.06.14 02:08 (prieš 5 m.)
Merginos, as apie skatinima irgi buvau nuomones, kad vajej, bus skauda, bet... Man skatino gimdyma, nuleido vandenis ir pagimdziau per 3h. Tobulas gimdymas, jokiu plysimu, siuvimo, nieko 🤷♀️ Pirmas gime be skatinimo ir tikrai buvo sunkiau, ilgiau, skausmingiau, kirpo, siuvo ir pan. O dvynukus gimdyti privalumas, juk jie mazesni, lengviau isstumti:)Dar manau labai priklauso nuo to kaip kunas pasiruoses gimdymui: mane kankino pakankamai stiprus paruosiamieji saremiai ir as manau kad tai nuleme lengva ir greita gimdyma
O antroji mergina saremiu metu sugebejo apsisukti kojytem i prieki, taip ir gime. Kazkaip apie CP net nebuvo minties man, jei tik kudikiu padetys tinkamos
Ir be galo esu patenkinta Kauno kliniku personalu, vien geriausi atsimimai apie gimdyma!👩👧👧 Tikrai nebijokit, pasitikekite gydytojais, jie puikiai atlieka savo darba ir zino kaip kurioje situacijoje geriau ;)
Visoms linkiu kuo lengvesniu gimdymu!;) ir neuzmirskite, kad labai svarbu tai kas jusu galvoje, tad daugiau pozityviu minciu! ;)