Nareee parašė:
Ačiu 😊 o nuo keliu metu darzeli pradejote lankyti? 🤔
Mano dvyniai žaidžia kartu, bet mušasi dažniau 🙈 balandį jiems sueis 3.
Darželį pradėjo lankyti kelios dienos iki 2 gimtadienio 😊
Nareee parašė:
Ačiu 😊 o nuo keliu metu darzeli pradejote lankyti? 🤔
dumazu parašė:
Ar prieme i darzeli balandzio menesi? As irgi noreciau apie 2 metus i darzeli leisti, bet 2 metai butu kovo menesi o grupes formuoja rugseji 🤔
Nareee parašė:
Ar prieme i darzeli balandzio menesi? As irgi noreciau apie 2 metus i darzeli leisti, bet 2 metai butu kovo menesi o grupes formuoja rugseji 🤔
Suradon valstybinį darželį, kuriame buvo laisvų vietų, tai priėmė į jį ir kovo mėn. Bet ten buvo labai negerai... Palankė vaikai 2sav. ir išėjom..
nuo balandžio jau beveik metai lanko privatų, tai ten vietų gauti viduryje metų realiau. Bent Kaune, tai yra interaktyvus valstybinių darželių žemėlapis, kur matosi, kokie darželiai tuo metu turi laisvų vietų 😊
dumazu parašė:
Suradon valstybinį darželį, kuriame buvo laisvų vietų, tai priėmė į jį ir kovo mėn. Bet ten buvo labai negerai... Palankė vaikai 2sav. ir išėjom..nuo balandžio …
Idomu, o kokia kaina uz 2 vaikus privaciam darzelyje? 🤔 net neisivaizduoju kiek kainuoja
Nareee parašė:
Idomu, o kokia kaina uz 2 vaikus privaciam darzelyje? 🤔 net neisivaizduoju kiek kainuoja
Baisi 😩 tikrai labai baisi. beveik 1000Eur. Aš išėjau dirbti praktiškai "ant nulio", bet nesigailiu - mums visiems labai labai reikėjo vieniems nuo kitų pailsėti. Aš save realizuoju darbe, o vaikai tobulėja, turi draugų darželyje. Nuo rugsėjo bandysim vėl į valstybinį pereiti, labai tikiuosi, kad ši patirtis jau bus gera 🙏
Nareee parašė:
Labai įvairiai, mes mokėjom 500€ Vilniuje, bet šiaip kainos gali būti ir iki 1300€ dviem...
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai