MorningStar parašė:
Pas ja berniukai pas mane mergaites 😀😁 sestokaiteaiste sveikinimai 😘
Na viskas dabar jau tikrai mano eilė😁😁🍇
MorningStar parašė:
Pas ja berniukai pas mane mergaites 😀😁 sestokaiteaiste sveikinimai 😘
Na viskas dabar jau tikrai mano eilė😁😁🍇
MorningStar parašė:
Atvaziavus y echo, papasakojau apie nakties pojucius, patikrino kakleli 6cm tiesiai y gimdykla ir gime mano lelytes viena 2.8 kita 2.6kg. Dar nesitiki kad tie mazi …
Oho, kokia šaunuolė! Greitai ir netikėtai mažutės atkeliavo 😁👍 aš ir taip noriu 😁😁😁
O taip greitai planuoja išleisti iš ligoninės? Nelaikys kelių dienų? Mergaitės, kaip suprantu, jaučiasi puikiai. O kaip Jūs? Ar padeda sesutės rūpintis lėlytėmis? 🥰
Estelle parašė:
Oho, kokia šaunuolė! Greitai ir netikėtai mažutės atkeliavo 😁👍 aš ir taip noriu 😁😁😁
Man irgi viskas gerai, tik bemiegė naktis del hemarojaus, tai is proto varo. Sake gali buti kad šiandien isleis, paziures daktare ar galima nes sako kaip po vakare gime tai buna ilgiau laiko. Del pagalbos padeda aiskina, bet ir vyras daug padeda labai gerai kad spėjom susisukti kol dar leidzia ir gimdyme ir su nakvyne, cia ispanijoje
MorningStar parašė:
Man irgi viskas gerai, tik bemiegė naktis del hemarojaus, tai is proto varo. Sake gali buti kad šiandien isleis, paziures daktare ar galima nes sako kaip po vakare …
Nu tikrai jums pasiseke 👍😃
MorningStar parašė:
Atvaziavus y echo, papasakojau apie nakties pojucius, patikrino kakleli 6cm tiesiai y gimdykla ir gime mano lelytes viena 2.8 kita 2.6kg. Dar nesitiki kad tie mazi …
Sweikinimai❤️❤️❤️
Oooo sveikinimai dar vieni !!!! morningstar netikėta bet fainai jartu su Aiste ❤️
Hemorojus bjaurus reikalas, žvakutes dave jum? Pas nzn po pirmo gimdymo irgi buvo, savaite vargau su žvakutem 😳
Kriste dabar po 2 sav tavo eile, tada katra eina ? Meile? Tada gal mano,geguže .... oj laukiam laukiam gegužės ❤️
Aga tada jau mano eile 🙂 sendiena turiu wizita idomu ka pasakys 😊Laukine parašė:
Oooo sveikinimai dar vieni !!!! morningstar netikėta bet fainai jartu su Aiste ❤️
MorningStar parašė:
Oooo nu gera naujiena po geros! 🤗Sveikinimai ir jums 🌷😉
MorningStar parašė:
Sveikinimai 🌸 😊
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai