carolyyte parašė:
Na as po apsilankymo pas gydytoja, matavo rauksle.tik gaila kad nuotraukos nedave.. 😞 Maniau ideta i nesciosios kortele kai padave, ir net nepaprasiau ar gali d…
Man išmatavo 1,6, sakė norma 😉 nuo 2,5 tiria išsamiau.
carolyyte parašė:
Na as po apsilankymo pas gydytoja, matavo rauksle.tik gaila kad nuotraukos nedave.. 😞 Maniau ideta i nesciosios kortele kai padave, ir net nepaprasiau ar gali d…
Man išmatavo 1,6, sakė norma 😉 nuo 2,5 tiria išsamiau.
Ratata123 parašė:
Merginos, klausimėlis 🙄🤔 ar galima nėštumo metu važinėti su dviračiu? Dabar man 14sav, jaučiuosi puikiai, o kai toks oras nesinori būti vis kambaryje 😅🚴🏻♀️…
Manau kielvienos atsakomybej, kadangi esu patyrusi vaziavimui, kelis ratus apsuksiu
waily parašė:
Rauksle iki 2mm gali buti tada gerai
Vis paskaitau ir nesuprantu,kur dauguma lankosi,kad gydytojai nieko nepasako,nedas…
Echoskopą dariausi Šiauliuose Moters ir vaiko klinikoje, o lankausi Mažeikiuose pas gine
Erdv parašė:
Gyd. Matulaitienė
Pas Matulaitiene aparatura toookio senumo.... Jei neramu prasykites i skyriu pas Aponaviciene, arba geriausia vykit kazkur privaciai i Klaipeda. As taip pat is Telsiu, bet viska tvarkausi Klaipedoje. Kai palyginu viska su pirmaja kai laukiausi.... Du visiskai skirtingi dalykai..
Akviliux parašė:
Pas Matulaitiene aparatura toookio senumo.... Jei neramu prasykites i skyriu pas Aponaviciene, arba geriausia vykit kazkur privaciai i Klaipeda. As taip pat is Tels…
As taip pat einu pas Matulaitiene, bet ten realiai tik slapima galima priduoti, taip pat buvau jau du kartus Klaipedoje ir dar tikrai vaziuosiu ne karta,kad vis patikrintu
Turejau pirmojo echo lapa, bet neturejau nesciosios korteles, sako isidek paskui i kortele. Tai vakar gine pilde kortele, lapa padaviau jai, tai ji nei lapo atidave nei korteleje supilde info apie ta echo🙄
O as tik korteles laukiau, kad persirasyti arciau namu ir nevaziuot daugiau pas ja. Nu ir sekasi
Akviliux parašė:
Pas Matulaitiene aparatura toookio senumo.... Jei neramu prasykites i skyriu pas Aponaviciene, arba geriausia vykit kazkur privaciai i Klaipeda. As taip pat is Tels…
O Klaipėdoje kur lankotės, pas kokia gydytoja?
Lawruska parašė:
As taip pat einu pas Matulaitiene, bet ten realiai tik slapima galima priduoti, taip pat buvau jau du kartus Klaipedoje ir dar tikrai vaziuosiu ne karta,kad vis pat…
Tai ir aš buvau Klaipėdoje kai buvo 7+6, nieko apie du neminėjo. Dabar laukiu vizito 14d, kai bus 12 savaičių. Aš irgi tik už privatų lankymasi, bet man kitus vizitus Klaipėdoje atšaukė kaip nesvarbius dėl karantino. Tai teko eiti pas Matulaitienę
VysNia001 parašė:
Echoskopą dariausi Šiauliuose Moters ir vaiko klinikoje, o lankausi Mažeikiuose pas gine
As taip pat.. Pas ka mazeikiuos? Pas ka Šiauliuos buvot?
VysNia001 parašė:
O Klaipėdoje kur lankotės, pas kokia gydytoja?
Pas Gruzdiene, jos klinikoje. Pas ja ir kortele vedziausi. Telsiuose net nebejau pas jokia gydytoja.
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai