guminuke parašė:
Turejau ir as seniai nesivystanti bet nepamenu tiksliai kas buvo, turbut susirgau taip kaip butu pavelave menesines ir viskas, labai ankstyvas persileidimas ivyko.
Linkiu, kad ši istorija irgi būtų laiminga! 💗
guminuke parašė:
Turejau ir as seniai nesivystanti bet nepamenu tiksliai kas buvo, turbut susirgau taip kaip butu pavelave menesines ir viskas, labai ankstyvas persileidimas ivyko.
Rainienė parašė:
💓 aciu, pranesiu kuo baigsis.
O jum linkiu visoms saugiai isnešioti savo zirniukus
🥰
guminuke parašė:
💓 aciu, pranesiu kuo baigsis.
O jum linkiu visoms saugiai isnešioti savo zirniukus
Lauksime gerų žinių💗
guminuke parašė:
Truputi kraujuoju bet ir teplioja rudai 😨
Man irgi taip pabego
kad tik 10sav buvo, kai prisiprasiau pas gydytoja sako toli grazu ne 10savaiciu, anskciau jai nustojo..jei ne infekcija ir antibiotikai nezinau kada butu issivale viskas..velgi kraujavimas kai prasidejo tai tikrai ne tepliojomas, tai viltis visada turi likti!
SimonaPoc parašė:
Sveikos😉, na ka jungiuos ir as, matau visos cia planavusios nestuma ir lb dziaugiates.O man sokas, nes netyciukas 🤷♀️Bet kaip sau sakau matyt taip lemta, apie antr…
Man irgi sokas nes turejau suplanuota abdominoplastika uz keliu savaiciu , sakau pasidailinsiu po nestumo (mazajam 6 mėn) 😅🤣
Dilara parašė:
Man irgi sokas nes turejau suplanuota abdominoplastika uz keliu savaiciu , sakau pasidailinsiu po nestumo (mazajam 6 mėn) 😅🤣
Nu joooo ir dar turit 6 men visai maziuka, na nieko, taip reiskias turi buti ;)
Dilara parašė:
Dilara parašė:
Bet kaip mažyliams bus smagu kartu augti ir žaisti 🥰
Dilara parašė:
dziaukites, kad lengvai pavyksta
nemazai seimu kryziaus kelius visom prasmem pereina kol susilaukia ;)
Sveikos. Sunku rasti žmonių kurie suprastų. Todėl dalinuosi savo išgyvenimais čia.
Mane lanko keisti jausmai. Planavome šį vaikutį, bet galvojau, kad gerokai uztruksime kol jis uzkibs. Kai ši mėnesį pamačiau teigiamą testą mane ištiko šokas, tai pats pirmas ciklas per kurį pradėjome planuoti. Ir dziaugsmas. Ir baimė. Jaučiausi tam pasiruošusi, bet dabar esu labiau išsigandusi nei realiai tam nusiteikusi ir pan.. Vis lanko jausmas, kad antrojo vaikelio atsiradimas iskaudins pirmąjį vaiką..
Minimalistė parašė:
Sveikos. Sunku rasti žmonių kurie suprastų. Todėl dalinuosi savo išgyvenimais čia.
Man irgi užeina tokie dviprasmiški jausmai 😇 bet vistiek ateis laikas, kai jie draugaus, žais, užstos vienas kitą 💗
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
labai tikejausi, kad viskas bus gerai, na bet ir bus gerai, tik reiks šiek tiek palaukti. Prade…