Rainienė parašė:
Aš irgi eisiu privačiai. Ketinu eiti, kai bus kokios 8sav. Bet kuriuo atveju niekas nieko nedarys net jei ir nesivystys.
Ir as uzsieasiau skanui privaciai, bet anksciausia ka gavau tai tik 22d 🤭
Rainienė parašė:
Aš irgi eisiu privačiai. Ketinu eiti, kai bus kokios 8sav. Bet kuriuo atveju niekas nieko nedarys net jei ir nesivystys.
Ir as uzsieasiau skanui privaciai, bet anksciausia ka gavau tai tik 22d 🤭
guminuke parašė:
Pradejau kraujuot, kazin vaziuot i priemima priims at reikia greitaja kviesti?
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/nestumas-rodo-puslele/page/31
Gal bus naudinga paskaityti 😉 tikiuosi ir jums viskas gerai bus🌻
FoxyFox parašė:
O kur jus bandete? As galvoju apie Northway, bet dar neapsisprendziau..
Aš lankiau Kravčenkos klinikoje. Viskas ten ok, faina kad jie šeima - dirba vyras ir žmona, bet man ji truputį "lapė" tokia, profesionalė gera, bet pritrūko nuoširdumo, o vyras mano būdui per saldus.
Sveikos😉, na ka jungiuos ir as, matau visos cia planavusios nestuma ir lb dziaugiates.O man sokas, nes netyciukas 🤷♀️Bet kaip sau sakau matyt taip lemta, apie antra vaikuti vis su vyru pakalbedavom, bet vis tuos planus atidedavom.Buvau vakar pas gydytoja Nortway tai viskas pakolkas gerai 🤗😊
Niuse parašė:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/nestumas-rodo-puslele/page/31
Gal bus naudinga paskaityti 😉 tikiuosi ir jums viskas gerai bus🌻
Aciū 💓
SimonaPoc parašė:
Sveikos😉, na ka jungiuos ir as, matau visos cia planavusios nestuma ir lb dziaugiates.O man sokas, nes netyciukas 🤷♀️Bet kaip sau sakau matyt taip lemta, apie antr…
Jūs planuojate, o Dievas juokiasi! Vadinasi, taip turėjo būti💗 Sveikinu🥰
guminuke parašė:
Pradejau kraujuot, kazin vaziuot i priemima priims at reikia greitaja kviesti?
Ar nustojote kraujuoti?
Ineta100 parašė:
Ar nustojote kraujuoti?
Truputi kraujuoju bet ir teplioja rudai 😨
Ineta100 parašė:
Nenoriu gazdinti, bet ir man taip buvo su savaiminiu 😰
Turejau ir as seniai nesivystanti bet nepamenu tiksliai kas buvo, turbut susirgau taip kaip butu pavelave menesines ir viskas, labai ankstyvas persileidimas ivyko.
O dabar ko gero tas pats likimas 😩
Bet ka padarysi, vadinasi taip lemta, nenuleisim ranku ir toliau sieksim savo tikslo su vyru 😇 taip ir su pirmu vaikeliu buvo, jau turim viena laimingai pasibaigusia istorija 🥰
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai