SferaSan parašė:
Sveikos, jungiuosi prie Jūsųplanuojama data kovo 2d
Pirmas neštumas, viskas nauja ir neįprasta
![]()
Labuka. Mano taip pat kovo 2 🤭👊🥰
SferaSan parašė:
Sveikos, jungiuosi prie Jūsųplanuojama data kovo 2d
Pirmas neštumas, viskas nauja ir neįprasta
![]()
Nežiniukė321 parašė:
Ir mano 😊 Siandien buvau pas pas ginekologe, tai gavau siuntima i santariskes pas endokrinologa, siek tiek padidejus gliukoze, nors kai pakartojau uz keliu savaiciu jau buvo normoje, bet vis tiek nustate gestacini diabeta...
Solde parašė:
Kvailokas klausimas gal bet kazka sekat instagrame kas butu susije su nestumu, ar gal kokias moteris, kurios irgi kova turi termina ? Butu idomu pamatyt :))))
Aš seku: babyblog_sotera, bet ten daug reklamos, ji šiuo metu laukiasi. Medeina_andriulis turi 5 mėn dukryte, bet tokia sveiko proto mamytė.
Ir kelias paskyras kur tiesiog kalba apie nėštumą, gimdymą: mamytologija, akuseremarija .
Ką kitos seka? Gal kas žino gerų paskyrų angliškai?
Esu balandinuku grupej,bet galeciau as ir cia buti,nes man nusimatytu gimdyt kovo pabaigoje. Turiu tokia problemyte ir noriu pas jus paklaust ar kas susidure. Zodziu mano krutine kaip ir padidejusi,bet regis jau kelinta diena man atrodo mazesne,plius pilvukas is ryto dar pries kokias 5dienas kazkur atrodydavo didesnis siek tiek nei siuo metu, ar kam yra dar taip ir ar viskas ok mazyliuj?
Kitikat parašė:
Esu balandinuku grupej,bet galeciau as ir cia buti,nes man nusimatytu gimdyt kovo pabaigoje. Turiu tokia problemyte ir noriu pas jus paklaust ar kas susidure. Zodzi…
Labuka. Man taip būna kartais, atrodo vieną ryta atsikeliu su nemažu pilvuku, kitą ryta išvis lygu, lyg net nesilaukčiau. 🤔 Dėl krutinės ir būna didesnė tai mažesnė. Vakar buvau echo, tai vaikiukas sveikas viskas vystosi. 🥰 O savaitėlių tai 16+3 😉
Nežiniukė321 parašė:
Man kovo 1. Ar jau jaučiate judesius????
Suzzii parašė:
As jau jauciu, bet manau gal del to ,kad jau antras nestumas 🙂
Suzzii parašė:
Man pagal mm kovo 5, o kazkodel įraše pagal echo kovo 2🤷♀️🙂
Jauciau judesius ir gan daznai, dabar nieko nebejauciu geros 1,5sav 🤔 jau ir nesamoniu spejau prisigalvoti🤦♀️😅
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai