Nayra parašė:
Oi kaip smagu! Man tai sako Ė vietoj mama😄 Kai maitinau tai keletą kartų pakartojo am am😄
Bet jau kai rekia tai is visos sirdies kiek balso stygos leidzia 😂
Nayra parašė:
Oi kaip smagu! Man tai sako Ė vietoj mama😄 Kai maitinau tai keletą kartų pakartojo am am😄
Bet jau kai rekia tai is visos sirdies kiek balso stygos leidzia 😂
Red_Flower parašė:
Maniškis šiandien prašydamas pieno pasakė mama 😂 kai pyksta skleidžia ma ma ma tai pasakė mama 😃
Ooo kaip fainai 🥰
Red_Flower parašė:
O ka duodate jau iš maisto paragauti? 🌸
Morka, cukinija, brokolis, bulve, zali zirneliai, ziedinis kopustas ir siandien daviau pirktos tyreles su ryziais ir pieno misiniu Milupos firmos
Lapute999 parašė:
Ooo kaip fainai 🥰
O kaip valgo darzoves, noriai? Jau darote darzoviu miksiuka? 🌸
Lapute999 parašė:
Ooo kaip fainai 🥰
O kaip žiedinis kopūstas? Nepučia pilvuko? Ir kaip žirnelius ruošiat, nesispjaudo dėl tų luobelių? O gal kas kažkaip pašalinat?
Aš kol kas apsistojau ties paprasta bulve, batatu, sviestiniu moliugu ir cukinija. Kasdien suvalgo po 500 ml tokių tyrelių, bet matau, kad tikrai daugiau galima duoti, tik bijau viską sugadint, nes kol kas sekasi puikiai😊
KotrynaDO parašė:
Nu jau dienele siandien mamos. Po antro menesio skiepo nieko nebuvo, siandien pakartotinas buvo, zinokit baigiu isverkt visas akis, vaikas nuolatos rekia, piktas, n…
O dejote zvakute?
Man matyt irgi jau teks pradėti duot kokias košes, bet norėjau bent pusrs metų palaukt, bet labai lengvas tas vaikas mano. 3 mėnesių buvo 6.100, dabar keturi už poros dienų- 6.500... gal. sunku pasakyt, nes malasi ant tų svarstyklių. Bet kad AŠ nepasiruošusi tam primaitinimui! Kažkoks psichologinis barjeras, kad tai kažkokia pabaiga. Nesąmonė, žodžiu... Bet jis sotus atrodo, to pieno irgi atrodo upės, visada lieka dar kai pavalgo. Ir neįsiūlysi kai jau sotus. Ūgio irgi jau koks ilgas atrodo, tik kad lengvutis. Va įdomu, ką gydytoja pasakys, reikia jau ar ne
zirniszalias parašė:
Man matyt irgi jau teks pradėti duot kokias košes, bet norėjau bent pusrs metų palaukt, bet labai lengvas tas vaikas mano. 3 mėnesių buvo 6.100, dabar keturi už por…
Nu tik neskubėkit su tais primsitinimsis. Aš tikrai nesuprantu tų mamų, kurių vaikai valgo mp, bet skuba kišti maistą, čia juk ne lėlė, kad žaisti, primaitinti nuo 4 mėn. reikia jeigu kritiškai svoris neauga. O pas Jus viskas gerai.
JonVytė parašė:
Nu tik neskubėkit su tais primsitinimsis. Aš tikrai nesuprantu tų mamų, kurių vaikai valgo mp, bet skuba kišti maistą, čia juk ne lėlė, kad žaisti, primaitinti nuo …
Kaip man reikėjo šitų žodžių 🥰 nu auga po truputį. Bet gi žinot kaip nuodija protą, kad oj gal tu jau duok ką nors, neužtenka jam, mat koks nestoras, visų be išimties pažįstamų drūtesni vaikai. Na, su žandukais, duobutėm...ech. bet juk jei būtų alkanas duotų žinot, visada pasako- a!
Ačiū 🙂👍
zirniszalias parašė:
Kaip man reikėjo šitų žodžių 🥰 nu auga po truputį. Bet gi žinot kaip nuodija protą, kad oj gal tu jau duok ką nors, neužtenka jam, mat koks nestoras, visų be išimt…
Džiaugiuosi, kad galiu pagelbėti. Kažkokia psichozė su tuo primaitinimu pasidarius... surenkat pilnų pampių per dieną kiek reikia, vaikas žvalus, svorio priauga. Be to dabar jau nebeturi jie priaugti taip daug, kaip pirmais mėnesiais. Tai ir maitinkite iki 6 mėn. mp, o paskui pradėsit ragauti. Sakot kūdas vaikas bogai? Nu mano atvirkščiai ponas kukuliauskas, šiandien suėjo 4 mėn., sveria 9 kg, bet už tai jis nesivarto, jam nepatinka ant pilvo gulėt, na žinot storiems.žmonėms savos problemos😂 tikiuosi iki 5 mėn pradės vartytis, išjudės kažkaip. Todėl aš irgi tagaut duosiu tik nuo 6 mėn. Beje, mano abu vaikai kažkodėl stori leliukai, šitas lenkia net sesę vyresnę🤣nors mes su vyru kail tik į mažesnę pusę, tai nesuprasi nuo ko tas storumas ir putlumas priklauso. Ir dar... mano pirma dukra storuliukė net nešliaužiojo, jai buvo kančia, išmoko vaikščioti, o tada tik šliaužti. Relax🙏❤
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai