Rolin parašė:
Kaip supratau, tai taip, karsciavimas. Bu gaila ,kad po laiko tie simptomai gali islysti
Bet gal gali ir neislysti ar sake visada islenda?
Rolin parašė:
Kaip supratau, tai taip, karsciavimas. Bu gaila ,kad po laiko tie simptomai gali islysti
saldainiuke parašė:
Gali ir neislysti . Bet mano vaikas visus sunkiai pernese, tai mum didele tikimybe jog islys
saldainiuke parašė:
Bet kaip idomiai po tiek laiko, o kas per simptomai? Karsciavimas?
Žinokit aš kai sukilo tempa puoliai ieškot info 🙈kažkur net radau kad gali ir po 6 sav išlyst kas nors.
Ir dabar kai galvoju apie ankstesnį vaiką kuris irgi vasarį gimęs ir susirgo kiaulyte vasarą lyg liepos pradžioj 👀 tai skiepyt aš jį turėjau gegužės antroj pusėj šiuo skiepu, matyt tada išlindo simptomai tik. Aišku spėlioju jau po tiek laiko labiau, tada konstatavo kad kiaulytė nors ir paskiepytas 👀
Nerko parašė:
Žinokit aš kai sukilo tempa puoliai ieškot info 🙈kažkur net radau kad gali ir po 6 sav išlyst kas nors.
Kad nesuklaidinčiau susiradau fotkes 🙈 tai vis tik 2metai + jau buvo vaikinui kai sirgo kiaulyte, tad ne šalutinis po skiepo o tiesiog sirgom 👌
Rolin parašė:
Gali ir neislysti . Bet mano vaikas visus sunkiai pernese, tai mum didele tikimybe jog islys
Sveiki kaip jus po skiepo? Ar pirma nakty po skiepo normalei miegojo? Nes kiek atsimenu kai
as skiepijausi nuo erkinio
tai man ranka kazkiek skaudejo.
saldainiuke parašė:
Sveiki kaip jus po skiepo? Ar pirma nakty po skiepo normalei miegojo? Nes kiek atsimenu kai
Kol kas viskas labai gerai. Bet mum sake,kad savaitgali gali pasireiksti simptomai. O erkiniu skiepinaus ir as, tai as antra diena jutau duri, tai gal ir vaikas juto
o siaip ziuresim kaip savaitgali bus
Rolin parašė:
Kol kas viskas labai gerai. Bet mum sake,kad savaitgali gali pasireiksti simptomai. O erkiniu skiepinaus ir as, tai as antra diena jutau duri, tai gal ir vaikas ju…
As taip pat skiepysiuos kartu nes buvau 2 kart pasiskiepyjus o trecia karta praleidau del maitinimo tai dabar viskas is naujo 🙈
Mamukaas parašė:
Sveikos mamytės. Kaip gyvenate? 😁 Mum tai ožkos periodas... Baigėsi vaisiai ašaros. Neduodi telefono- isterija. Neleidi kažkur eit - isterija. Nepaduodi kazko pikta…
Labuka😊 Pas mus lygiai taip pat.Vakar klijavome prie stalo į knygutė libdukus,tai užsiožiavo ir dėjo su galva į stalą(prasibrėžė dantenas iki kraujų).Ir taip ne kartą jau buvo,jog susinervina ir krenta ant žemės,ožiuojasi..Greičiau praeitų šis tarpsnis
Ievuciukas123456 parašė:
Labuka😊 Pas mus lygiai taip pat.Vakar klijavome prie stalo į knygutė libdukus,tai užsiožiavo ir dėjo su galva į stalą(prasibrėžė dantenas iki kraujų).Ir taip ne kar…
Pas mus vakar susipsychavo ir sededama ant grindu is vidu jegu atsilose ir davesi su galva i grindis. Taip issigandau, tai cia jei visad taip trankys tai manau nieko gero
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai