Zanzi parašė:
Ateinu su labai liūdna žinia, mes po genetiku, sprando raukšlė per stora, net 5.8 mm, įtaria dauno sindromą, penktadienį atliks gaureliu biopsija..
Laikykites ❤ o tik rauksle stora? Ar ir nosies kaulo nemate?
Zanzi parašė:
Ateinu su labai liūdna žinia, mes po genetiku, sprando raukšlė per stora, net 5.8 mm, įtaria dauno sindromą, penktadienį atliks gaureliu biopsija..
skaiste891 parašė:
Tik stora raukšlė, su nosies kaulu viskas gerai..
Ačiū jums 🌺
Man įdomu iki kada galima pasidaryti nipt tyrimą, ar jau užteks gaureliu biopsijos? Gal kas žinote?
Zanzi parašė:
O kiek jum dabar savaiciu? Man atrodo nera iki kada ,yra tik nuo kelintos savaites galima
Rolin parašė:
O kiek jum dabar savaiciu? Man atrodo nera iki kada ,yra tik nuo kelintos savaites galima
Beveik 12, be 1 dienos
Peleda3 parašė:
As kai laukiaus dukros buvo visko su ja😁ir pilvas skersavo ir uz kojytes buvau pagavus😂oj kaip tada spurdejo😁o vaikinas buvo ramesnis,kartais net pajudindavau pilva…
Ir kaip gyvenime?
Zanzi parašė:
Man atrodo uzteks jums gaureliu biopsijos. Ir tikrai nusiraminkite, ekoskopas tai seseliu mokslas...gal tikrai blogai ismatavo...
skaiste891 parašė:
Man atrodo uzteks jums gaureliu biopsijos. Ir tikrai nusiraminkite, ekoskopas tai seseliu mokslas...gal tikrai blogai ismatavo...
Tokiom savaitem drasiai uzteks, dazniausia ties tokia savaite ir darosi ta NIPT. O plius radau ,jog info jog bet kuria savaite galima daryti ,kai sueina 9sav
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai