KarinaBaby parašė:
Ir kaip gyvenime?
Vaikinukas pirma begiot ismoko po to jau teko mokinti vaikscioti😁o mergina gan judri ir dabar,tokia plepute
KarinaBaby parašė:
Ir kaip gyvenime?
Vaikinukas pirma begiot ismoko po to jau teko mokinti vaikscioti😁o mergina gan judri ir dabar,tokia plepute
Zanzi parašė:
Tik stora raukšlė, su nosies kaulu viskas gerai..
Nipt darytis jau nebeverta. Jis skirtas neinvaziniam patikrinimui. O jūs iš gaurelių padarys tyrimą, kuris žymiai tikslesnis nei Nipt. Nusiraminkite, mes kartu su Jumis laikysime kumščius ir tykėsimės paneigimo 💪 Saugokite sveikatą ❤
Zanzi parašė:
Beveik 12, be 1 dienos
O kurioje ligonineje cia buvot?
Greta_aa parašė:
O kurioje ligonineje cia buvot?![]()
Santariškių, genetikos klinikoje pas beniusiene, todėl tikrai nemanau, kad gali klysti
Peleda3 parašė:
Sveikutes,na kaip siandien jauciates?😊 va guliu virtuvej issitempus ant sofkutes,tv ziuriu ir jau tiksliai pajutau pakutenimus ir ne viena karta,ir kelis bumpteleji…
O aš šiandien miegalė 😃 bet sapnavau savo mažylį, kaip aš jį nešiojau, glaudžiau prie savęs, rūpinausi. Netgi žindymo momentas buvo, vaikelis sapne pats viską mokėjo, problemų nebuvo 😃 labai miela ir gera buvo, kaip aš laukiu kada jau tikrai galėsiu laikyti mažylį rankose, atrodo jau dabar be proto jį myliu ❤️❤️❤️
Apelsinass parašė:
O aš šiandien miegalė 😃 bet sapnavau savo mažylį, kaip aš jį nešiojau, glaudžiau prie savęs, rūpinausi. Netgi žindymo momentas buvo, vaikelis sapne pats viską mokėj…
Na,kad tik tavo sapnai issipildytu❤❤❤
Greta_aa parašė:
Labas, esu tokioje pacioje situacijojetai skambinai aiskinausi, tai jei stovi UZT (uzimtumo tarnyboj/darbo birzoj) ir gauni pajamas, tai visos ismokos priklauso…
Aciu labai uz informacija! ❤️
Peleda3 parašė:
O siaip ir as siandien tingiu kazka daryti,pajudu biski ir vel issitempiu pagulet😁 reik nuvaziuot iki parduoruves,noriu nusipirkti suknele😁 rytoj vaziuosim pas mano…
O aš be galo jaudinuosi dabar, nes noriu šiandien mamai pranešt apie nėštumą. Ir nežinau, kaip daryti 😅 galvoju, parašysiu žinute, kad ji susigyventų su naujienėle šiek tiek, nes labai bijau jos reakcijos 😃 jeigu tėkščiau va taip į akis tai tikriausiai ir silpna pasidarytų. O kai busiu pranešusi žinute, tada kai jau atvažiuosiu pas ją šiandien, jau ji bent jau žinos 😃 nes vis tik man pirmas nėštumas, aš pas mamytę viena dukrytė, tai jai gali būti sunku suvokti. Nežinau net ką daryti 😃
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai